20 / 04 / 2024

Fortis İstanbul resimleri

Fortis İstanbul resimleri

Atatürk Havalimanı'na 950 metre uzaklıkta bulunan Fortis İstanbul daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 69 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. İşte Fortis İstanbul görselleri...

Fortis İstanbul satılık!

Toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul satılık daiire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, 5 bodrum katı + 15 katlı 3 bloktan oluşuyor...

Fortis İstanbul Basın Ekspres projesi başlıyor! İşte detaylar!

Yiğit Group tarafından hayata geçirilecek olan Fortis İstanbul projesi Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Projede 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor...

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

Fortis Sinanlı'da teslime kadar beklemeye son!

İstanbul Kadıköy'de yükselen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslimler Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor..

Fortis Sinanlı Konutları güncel fiyat listesi!

Fortis Sinanlı Konutları güncel fiyat listesi 618 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen proje Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığının imzasını taşıyor...

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi!

Fortis Sinanlı projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirildi. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan projede dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Fortis Sinanlı'da 60 ay sıfır faizle ödeme fırsatı!

Fortis Sinanlı projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Fortis İstanbul resimleri Haberi

Fortis İstanbul resimleri

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Küçükçekmece Fortis İstanbul 20 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen proje 192 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


E-5 Karayolu'na 690 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre mesafede yer alan Fortis İstanbul Konutları 14 bin 523 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Fortis İstanbul 'da teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Dairelerin home ofis olarak da kullanılabileceği projede metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL'den başlıyor.


Konutların büyüklükleri 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteren Basın Ekspres Fortis İstanbul 'da 705 adet daireye yer veriliyor. Proje 4 bin 700 metrekarelik ticari alana sahip.


Yiğit Group Fortis İstanbul 'un ortak yaşam alanları süs havuzları, erkek -...