26 / 04 / 2024

Fortune türkiye 40 yaş altı 40 listesi

Fortune türkiye 40 yaş altı 40 listesi

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'yi aştı!

2023'ün Ekim ayında konut satışları hem aylık hem de yıllık bazda yüzde 9 azaldı, fiyatlardaki yıllık değer artışı ise yüzde 103 olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 40 bin 440 TL oldu.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.

Almanya, Türkiye'den 5 bin işçi alacak; Maaşlar 40 bin euro ile 100 bin euro arasında değişiyor

Almanya, eğitmenler, yazılımcılar ve mühendisler gibi mesleklerde yaklaşık 2 milyon açık pozisyonla karşı karşıya. Bu nedenle, Türkiye'deki yetenek havuzuna başvurarak bu açığı kapatmaya çalışıyor. Almanya, yıl sonuna kadar 5 bin kişiyi ülkeye getirerek kritik görevlerde istihdam etmeyi planlıyor.

Alman devinden Türkiye'ye 40 milyon avroluk yatırım!

Alman devi ZF Group, ZF CVS Türkiye aracılığıyla ticari araç fren körükleri için Sakarya'da kurduğu fabrikasının resmi açılışını yaparak, ek tesislerin de temel atma törenini gerçekleştirdi.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

Deprem nedeniyle Türkiye ekonomik krize girer mi? İşte yanıtı!

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve yüzyılın en büyük facialarından biri olduğu bildirilen depremlerin ardından, “Türkiye ekonomisi krize girer mi?” sorusu da akıllara geldi. Peki şu an itibarıyla can kayıplarının 7 bini, yaralı sayısının ise 40 bini aştığı bu felaketin ardından Türkiye ekonomi

Fortune türkiye 40 yaş altı 40 listesi Haberi

Fortune türkiye 40 yaş altı 40 listesi

Çığır açan bir organizasyonu hayata geçirmek, daha iyi bir kuantum bilgisayar inşa etmek, şirket kurup halk arz etmek... Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 üyesi, hangi işlerde nerelerde başarı olacaklarını oldukça iyi biliyor. 

Fortune Dergisi'nden Şule Laleli'nin haberine göre; bu seneki '40 yaş altı 40' için daha üretken olmanın genellikle önceden plan yapmak ve görevleri mümkün olduğunca hızlı bitirmek anlamı taşıyor. Bı yılın 40 yaş altı 40 listesi, dünyayı etkisi altına alan salgın deneyimini şekillendiren ve bir sonraki adımın yolunu açan girişimcileri, etkileyicileri ve yöneticileri öne çıkarıyor. Ayrıca, başarılarıyla ön plana çıkan isimler, sağlıktan giyilebilir teknolojilere, tarımdan finansa uzanan geniş bir alanda hayata geçirdikleri iş fikirlerinin temcilcilerinden. 

Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler...