26 / 04 / 2024

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...



Çığır açan bir organizasyonu hayata geçirmek, daha iyi bir kuantum bilgisayar inşa etmek, şirket kurup halk arz etmek... Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 üyesi, hangi işlerde nerelerde başarı olacaklarını oldukça iyi biliyor. 

Fortune Dergisi'nden Şule Laleli'nin haberine göre; bu seneki '40 yaş altı 40' için daha üretken olmanın genellikle önceden plan yapmak ve görevleri mümkün olduğunca hızlı bitirmek anlamı taşıyor. Bı yılın 40 yaş altı 40 listesi, dünyayı etkisi altına alan salgın deneyimini şekillendiren ve bir sonraki adımın yolunu açan girişimcileri, etkileyicileri ve yöneticileri öne çıkarıyor. Ayrıca, başarılarıyla ön plana çıkan isimler, sağlıktan giyilebilir teknolojilere, tarımdan finansa uzanan geniş bir alanda hayata geçirdikleri iş fikirlerinin temcilcilerinden. 

Fortune Türkiye nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Fortune Türkiye nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

A. Mehmet Tara / Enka İnşaat, İcra Kurulu Üyesi 

A. Mehmet Tara, Tara ailesinin üçüncü kuşak yöneticisi. Enka İnşaat Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı. ABD Wentworth Institute of Technology- İnşaat Mühendisliği mezunu. 

2006-2012 yılları arasında Enka İnşaat'ın Rusya projelerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2012'de Türkiye'ye döndü ve 29 yaşında CEO oldu. Son 20 yılda ENKA, dünya genelindeki projelerde Cezayir ve Nepal'den Ekvator Ginesi, Dominik Cumhuriyeti ve Hollanda'ya kadar uzanan geniş coğrafyada birçok inşaat projesine imza attı. 

Fortune Türkiye nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Şerif Tosyalı / Tosyalı Toyo, YK Üyesi ve İcra Kurulu Üyesi 

Amerika George Washington Üniversitesi'nde eğitimini bitirdikten sonra işlerin başına geçen Tosyalı, başarılı işlere imza atarak şirketin yurt dışında önemli konuma gelmesini sağladı. 

Genç, dinamik ve üretken kimliğiyle yenilikler peşinde olan Tosyalı, Toyo Kohan ile Tosyalı Holding'in arasında gerçekleşen iş ortaklığında stratejik süreçleri yönetti. Fortune 500 şirketi olan Tosçelik profil ve Sac. End. A.Ş.'nin 2020 cirosu yaklaşık 12 milyar TL oldu.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?


Geri Dön