29 / 03 / 2024

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ne zaman

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ne zaman

Demir İnşaat, 4 gün sürecek fuarda Beylikdüzü'ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece'deki Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak.

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 15 Ekim'de!

15-18 Ekim 2015'te İstanbul CNR Expo'da gerçekleştirilecek "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"na 400 civarında yerli ve yabancı firmanın katılacak. Fuara dünyanın pek çok ülkesinden yabancı yatırımcılar gelecek.

ŞOK market coştukça coştu! Bingo, Vernel ve Yumaş markalı ürünlerde yüzde 25 indirim fırtınası başladı!

ŞOK Market, eylül ayına yüzleri güldürecek indirimlerle giriyor. Buna göre Bingo, Vernel ve Yumaş markalı yumuşatıcılara yüzde 25 indirim geldiği öğrenildi. İşte 1 Eylül 2023 Cuma ŞOK fiyat listesi...

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

ŞOK Market'e Columbia ve Nike markalı ürünler geliyor! Fiyatları art arda açıklandı! ŞOK kataloğu 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satış çıkarılacak aktüel ürünler belli oldu. ŞOK Market'e Columbia  ve Nike markalı ürünler geliyor! Fiyatları art arda açıklandı! Duyan markete koşacak! İşte 18 Şubat 2023 kataloğu fiyat listesi...

BİM'den Xiaomi ve Samsung markalı telefonlara inanılmaz fırsat! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BİM mobil uygulaması üzerinden Samsung ve Xiaomi markalı akıllı cep telefonlarında inanılmaz fırsatlar sundu. Kampanyalı fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de hangi akıllı cep telefonları satılıyor? İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BİM'de KUBA ve JEEP markalı katlanabilir elektrikli bisiklet satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi

BİM 27 Mayıs 2022 aktüel kataloğunun ürünleri ve fiyat listesi yayımlandı. BİM'in paylaştığı katalogda en dikkat çeken ürünlerden biri elektrikli bisiklet oldu. Peki, KUBA ve Jeep markalı katlanabilir elektrikli bisiklet BİM'de ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Mustafa Diri tarafından kuruldu.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Konutta üretim atağı! 2022'de konut yeniden yükselecek!

Türkiye genelinde markalı konut pazarının 2022'de tekrar yükselişe geçeceği öngörülüyor. Peki konut sektörünü ve markalı konut piyasasını 2022'de neler bekliyor? Konut sektörünün temsilcileri 2022 ile ilgili neler düşünüyor? İşte ayrıntılar...

Royalest Group Franchising Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Royalest Group Franchising Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yakar tarafından kuruldu.

Markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2019 Ekim ayı sonuçlarına göre, markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı.

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i seçiyor!

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i tercih ediyor. Yoğun göç ve markalı konut projeleri ile kentte yatırımların artması bekleniyor.

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ne zaman Haberi

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ne zaman

Demir İnşaat, 4 gün sürecek fuarda Beylikdüzü'ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece'deki Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak.


Demir İnşaat, 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlecek  "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yerini alacak.


Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın 13'üncüsü 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında 'CNR Fuar Merkezi 5-6-7'nci hall'lerde gerçekleştirilecek. Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce yatırımcıyı ve girişimciyi ağırlayacak. 


Demir İnşaat, 4 gün sürecek  fuarda Beylikdüzü'ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece'deki  Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak. 


Demir Romance projesinde 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Yeşil Vadi ile E-5 karayolunun kenarında konumlanan projede yürüyüş ve bisiklet yolları da bulunuyor. Toplam 5...