18 / 04 / 2024

Fulya Sitesi teslim tarihi

Fulya Sitesi teslim tarihi

Fulya Sitesi teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi, fiyatların 160 bin liradan başlangıç gösterdiği Okkalar İnşaat Fulya Sitesi 'nden banka kredisiyle konut sahibi olmak mümkün...

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Kartal Akel Sitesi'ni Neva Prestij dönüştürecek!

Binlerce insanın mağdur olduğu Akel Sitesi'nde teslim müjdesi geldi. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, kısa süre içerisinde teslimlerin yapılacağını dile getirdi. 

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi teslim edildi!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde anahtar teslimler gerçekleşti.

Fulya’daki Hilton Sitesi'ne riskli alan kararı!

İstanbul Fulya’da yer alan Hilton Sitesi için riskli alan kararı verildi. Dönüşüme girecek olan sitenin yerinde yeni rezidanslar yükselecek.

Arena 24 Sitesi fiyat ve ödeme planı!

Arena 24 Sitesi'nde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Halkalı Arena 24 projesi 30 Eylül 2019 tarihinde teslim ediliyor...

Bursa esnafına 2020'de bin işyeri teslim edilecek!

BESOB'un Büyük Sanayi Sitesi projesinin 2020 yılına kadar tamamlanması 24 sektörden esnafa 3 bin işyeri yapılması hedefleniyor. İkinci etap kapsamında bin işyeri daha teslim edilecek.

Rize Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u teslim edildi!

Rize Gülbahar Mahallesi'nde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Ribelsan tarafından yeniden inşa edilen Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Kartal DKY Sahil Sitesi daire fiyatları!

Kartal DKY Sahil Sitesi daire fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil projesi Haziran 2019 yılında teslim ediliyor...

Bakırköy Narin Sitesi fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen Bakırköy Narin Sitesi 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Bakırköy Narin Sitesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Fulya Sitesi teslim tarihi Haberi

Fulya Sitesi teslim tarihi


Konya 'da Okkalar İnşaat imzası ile yaşama geçirilen Fulya Sitesi 'nde satışlar devam ediyor. Fulya Sitesi teslim tarihi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.


Fulya Sitesi teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. 30 konuttan meydana gelen Konya Fulya Sitesi 'nde yer alan daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Konya Fulya Sitesi 'nde fiyatlar 160 bin lira ile 165 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje 6 bin 86 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Tek blok halinde hayata geçirilen Fulya Sitesi; Konya merkeze 3 kilometre, Karaman Yolu 'na 800 metre uzaklıkta yer alıyor. Projede; otopark, bahçe ve peyzaj düzenlemesi bulunuyor.


Fulya Sitesi teslim tarihi:

Fulya Sitesi teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi.


Telefon 0332 236 50 60

Web adresi: