19 / 04 / 2024

Funda Çukur

Funda Çukur

FCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Funda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umut Reis Caddesi'nde kuruldu.

Funda Tarman Tacir kimdir? Atakule GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Funda Tarman Tacir üniversite eğitimini hangi okullarda aldı? Hangi şirkette çalışıyor? Atakule GYO'da ne iş yapıyor? İşte Funda Tarman Tacir'in biyografisi...

Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir Kimdir?

Funda Tacir kimdir? Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir nereden mezundur? İşte detaylar!

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud S.M.A. tarafından kuruldu.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Sur'da terör mağdurlarının evleri 2020'de teslim edilecek!

Diyarbakır Sur'da 2015 yılında terör örgütü PKK'nın kazdığı çukur ve hendeklerin sonucunda yaşanan çatışmalar sonrasında yıkılan evlerin yerine inşa edilen evlerin büyük bölümü tamamlandı. Evlerin, 2020 yılında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Murat Kurum: Önceliğimiz doğayı ve tarihi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uşak temasları kapsamında Vali Funda Kocabıyık'ı ziyaret etti. Kurum, kentteki yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. 

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Trabzon'da 26.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

T.C. Trabzon 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Çukurçayır/Sofrakaya Mahallesi, 234 ada, 11 parselde bulunan 7 adet gayrimenkulü 26 milyon 595 bin TL'ye satıyor.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

İlçe ilçe yarım kalan inşaatlar tespit ediliyor!

Kağıthane’de çöken bina ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. İlçe ilçe yarım kalan inşaatlar ve risk oluşturan istinat duvarları tespit ediliyor. Yapılacak tespitler sonrası duvar güçlendirme ya da çukur doldurma çalışmaları başlayacak.

Funda Çukur Haberi

Funda Çukur

FCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Funda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umut Reis Caddesi'nde kuruldu. 


FCA Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1- Enerji a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını, Güneş, Rüzgarla ve benzeri alternatif enerji kaynakları ile faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça veya tüm olarak imalatını ve danışmanlığını yapmak. b. Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi. c. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre...