20 / 04 / 2024

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, CNN Türk'ün gündeme getirdiği 'İBB metro inşaatına beton döktü' başlıklı haberilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Murat Ongun, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda, "O bir metro hattı değil. Yıllar önce kazılmış 30 metre derinliğinde bir çukur. 'Metro hattı nedir?' diye öğrenmek isterseniz, 10 metro şantiyemizden birinde size eğitim verebiliriz" diye konuştu. 

Murat Ongun dan İBB metro inşaatına beton döktü iddialarına yanıt!

Ongun ayrıca, CNN Türk'ün bu yayınlarıyla, küresel bir yayın kuruluşu olan CNN'e zarar verdiğine dikakt çekerek, "Global CNN markasına verilen zarara dikkat etmelisiniz" ifadelerini kullandı.

 

O bir metro hattı değil. Yıllar önce kazılmış 30 metre derinliğinde bir çukur. “Metro hattı nedir?” diye öğrenmek isterseniz, 10 metro şantiyemizden birinde size eğitim verebiliriz. @cnnturk

You should beware of the damage being done to the global CNN brand.@CNN pic.twitter.com/bLLSYDY70Q

— Murat Ongun (@Mrt_Ongun) January 6, 2022

 

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?


Geri Dön