19 / 04 / 2024

Futbolcu Max Kruse

Futbolcu Max Kruse

İstinyePark'ta görüntülenen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, yeni evi için beyaz eşya alışverişi yaptı.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından açıldı.

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Marina Eliseeva Asenova tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Max Tools İnşaat Otomotiv Sağlık Ürünleri Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Tools İnşaat Otomotiv Sağlık Ürünleri Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem İzmirlier tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Max Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Max Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Imen Zitouni, Yosra Zitouni ve Yusuf Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Futbolcu Max Kruse Haberi

Futbolcu Max Kruse

Sezon başında Werder Bremen'den transfer edilen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trabzonspor derbisinden önce izin yapan takımın yıldız futbolcusu, izin gününde alışveriş yaptı.

Alışveriş merkezinde kız arkadaşıyla buluşan futbolcu, yeni taşındığı ev için beyaz eşya aldı. 

Kruse, alışveriş sırasında Fenerbahçeli taraftarlar başta olmak üzere bir çok futbolseverin ilgisiyle...