17 / 04 / 2024

Future For Investment adres

Future For Investment adres

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Raweet Al Eamar For Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raweet Al Eamar For Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samah Yacot A.M Hassanein tarafından kuruldu...

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Boyner'in hisseleri Katarlılara satıldı!

Boyner Perakende’de Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, hissesini yüzde 12 daha artırarak yüzde 42.68’e çıkardı.

Future For Multıple Actıvıtes Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future For Multıple Actıvıtes Lojistik Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yassın Alyassın ve Abdalhamıd Zahhar imzasıyla kuruldu.

Future Park Esenyurt fiyatları!

Future Park Esenyurt fiyatları 125 bin TL'den başlıyor ve 416 bin TL'ye kadar çıkıyor. Proje kapsamında daireler için düzenlenen ödeme seçeneği ile 48 ay taksit yapılıyor.

Future Park Esenyurt satış fiyatları!

Dairelerin alanlarının 50 metrekareden başlayıp, 196 metrekareye kadar yükseldiği Future Park Esenyurt satış fiyatları 125 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hiper Gayrimenkul imzası taşıyan projede banka kredisi kullanılıyor...

Esenyurt Future Park ödemeleri!

Konutların 50 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Esenyurt Future Park ödemeleri dahilinde konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor..

Future Park Esenyurt iletişim!

Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Future Park Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şöyle: 444 95 32. Proje, 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçiriliyor...

Esenyurt Future Park!

Esenyurt Future Park, 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzeride hayata geçiriliyor. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükselen proje, Hiper Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla konumlanıyor...

Future Park Esenyurt görselleri!

Future Park Esenyurt görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Future Park Esenyurt projesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor.

Future For Investment adres Haberi

Future For Investment adres

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Future For Investment Yatırımım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi konusu: 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek 4-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak 5-Yurt içi ve yurt dışından gelen yatırımcılar için gayrimenkul ve diğer ticari konularda danışmanlık yapmak. 6-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane,...