24 / 04 / 2024

fuzul ev istanbul

fuzul ev istanbul

Fuzul Ev nedir? Fuzul Ev sisteminde ödeme şekilleri neler? Fuzul Ev ile nerelerden ev alabilirsiniz? Fuzul Ev Sistemi avantajları nedir? Fuzul Ev Sisteminde ödeme sıkıntısı yaşarsanız haklarınız var mı? İşte tüm detaylar...

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

Fuzul 3. İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Fuzul 3. İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 31 Ağustos'a kadar sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. Kamu ihalelerini radarına alan grup, Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ev fiyatları!

Tem Avrasya Evleri sahiplerine 24 ay sonra teslim edilecek. Fuzul İnşaat Tem Avrasya ev fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

Fuzul Vadiyaka ev fiyatları!

Fuzul Vadiyaka ev fiyatları 2+1'lerde 516 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir Vadiyaka projesi 2017 sonunda teslim ediliyor...

Fuzul 3. İstanbul fiyatları 2016!

Asaf İş Adi Ortaklığı imzasını taşıyan 3. İstanbul projesi 2019 yılı Şubat ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Fuzul 3. İstanbul fiyatları 2016...

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev!

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri minimum 47 metrekare olarak tasarlandı.

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev!

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 863 adet rezidans daire, 250 adet home ofis, 114 adet ticari ofis ve 146 adet mağazadan oluşuyor.

Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları!

Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları metrekare bazında farklılık gösteriyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ritim İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Ritim İstanbul Evleri toplam 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten meydana geliyor. Ödeme planı kapsamında Ritim İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

İşte İstanbul'da ev alabileceğiniz en ucuz 10 ilçe!

Hurriyetemlak.com, İstanbul'da ev alınabilecek en ucuz 10 ilçeyi sıraladı... İşte metrekare ortalama konut fiyatının 2.500 TL'yi geçmediği 10 ilçe...

fuzul ev istanbul Haberi

fuzul ev istanbul


1) Fuzul Ev nedir?


Fuzulev, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlamıştır.


Temelinde yardımlaşma olan sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlar.


Fuzulev bayanların altın günü mantığı ile yardımlaşma, dayanışma halinde grupları bir araya getirerek on binlerce aileyi otomobil ve ev sahibi yapmıştır. Bu sistem toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlenmiştir.



2) Fuzul Ev ile Fuzul Yapı projelerinden ev alabilir miyim?


Evet.



3) Fuzul Ev sistemiyle nerelerden ev alabilirim?


Türkiyenin her yerinden, istenilen ev satın alınabiliyor.



4) Fuzul Ev sistemi ile hangi cins gayrimenkulleri alabilirim?


Fuzul Ev ile istenilen gayrimenkul ev, arsa, dükkan vs. alınabiliyor.



5) Fuzul Ev sistemi nasıl işler?


Fuzul Ev'de Çekiliş...