28 / 03 / 2024

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...



Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il, ilçe veya mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

500 Türk Lirası'ndan başlayan taksitle bile ödeme yapma imkanı sunulan FPK sisteminde ödeme planı kişinin bütçesine göre belirleniyor. FuzulEv FPK sisteminde ara ödeme de bulunmuyor.

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?
FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz konut alma sistemiyle müşterilerinin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sunulan FuzulEv sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev sahibi olunabiliyor.

Noterle belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği ilden ve ilçeden dairesini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 

 FuzulEv FPK sistemi nedir?

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıranlar sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil oluyor.

-Peşinat ödeyerek sisteme dahil olmayı tercih edenler ise dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebiliyor. 

-'Çekilişli Konut Edindirme Sistemi'nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artmasıyla kalan borç tutarının erken bitmesi de sağlananıyor.


 FPK sistemi nasıl işler?

1-)Alınacak konutun fiyatını birlikte belirleyip sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor. 

2-)Daire sahibi olmak isteyen kişilerden oluşan "FPK ev alma sistemine" dahil olunuyor. 

3-)Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce aile konutuna kavuşuyor.

4-)Taksitler tamamlandığında eğer sıra hala size gelmemişse FuzulEv yine de aileleri ev sahibi yapıyor.  Kalan taksit tutarları evinizde otururken de ödenebiliyor. 


Web: http://www.fuzulev.com/


Geri Dön