26 / 04 / 2024

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm merak edilenler.



FuzulEv FPK sistemi detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden daire sahibi olabilirsiniz.

500 TL'den başlayan taksitle bile ödeme yapılabilen FPK sisteminde ödeme planı kişinin bütçesine göre belirleniyor. FuzulEv FPK sisteminde ara ödemeler de yapılmıyor.

FuzulEv FPK sistemi detayları!
FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle kişilerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri bulunan FuzulEv sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan konut sahibi olmak mümkün.

Noter huzurunda belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği kentinden dairesini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 

FPK sistemi nedir? 

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıran kişiler sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil oluyor.

-Peşinat ödeyerek sisteme dahil olmayı tercih eden vatandaşlar ise dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebiliyor. 

-'Çekilişli Konut Edindirme Sistemi'nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artması ile kalan borcun erken bitmesi de sağlananıyor.


 FPK sistemi nasıl işler?

1-)Alınacak olan evin fiyatını birlikte belirleyip sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor. 

2-)Ev sahibi olmak isteyen kişilerden oluşan "FPK ev alma sistemine" dahil olunuyor. 

3-)Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce aile ev sahibi oluyor. 

4-)Taksitler bittiğinde eğer sıra hala size gelmemişse FuzulEv yine de aileleri konut sahibi yapıyor.  Kalan taksit tutarları evinizde otururken ödenebiliyor. 


Web: http://www.fuzulev.com/


Geri Dön