28 / 03 / 2024

Fuzul İnşaat Tem Avrasya Konutları  nerede

Fuzul İnşaat Tem Avrasya Konutları  nerede

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Tem Avrasya Konutları 'nda yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Peki Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

TEM Avrasya kampanyalı ödeme planı 2018!

Fuzul İnşaat'ın TOKİ güvencesiyle hayata geçirdiği TEM Avrasya projesinde "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası sunuluyor..

TEM Avrasya kampanya 2018!

TEM Avrasya kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen TEM Avrasya projesinde sınırlı sayıdaki dairelerin satışları devam ediyor. 

Tem Avrasya fiyat ve ödeme kampanyası 2018!

Fuzul İnşaat'ın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliyle Gaziosmanpaşa'da  hayata geçirdiği Tem Avrasya Konutları'nda fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor...

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri!

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje 138 milyon 600 bin TL yatırım bedeline sahip. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinatla!

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje Fuzul İnşaat  imzası ile yükseliyor.

Fuzul İnşaat Tem Avrasya Konutları  nerede Haberi

Fuzul İnşaat Tem Avrasya Konutları  nerede

612 konut ve 17 dükkandan oluşan Tem Avrasya projesi 18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Gaziosmanpaşa'da Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları'nda yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 

17 ve 18 katlı altı blok şeklinde yükselen Tem Avrasya Konutları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde daire tipleri bulunuyor.

Tem Avrasya Konutları liste fiyatları! 
 

2+1 daire fiyatları 507 bin TL ile 740 bin TL      
3+1 daire fiyatları 692 bin TL ile 956 bin TL       
4+1 daire fiyatları 1 milyon 182 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor.  

Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Tem Avrasya Konutları'nda teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire sahiplerine çocuk oyun alanı, fitness, yüzme havuzu,...