26 / 04 / 2024

G Marin ödeme koşulları

G Marin ödeme koşulları

Toplamda 556 daireden meydana gelen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mar Yapı imzasıyla yükselen proje Bayramoğlu'nda inşa ediliyor.

Bayramoğlu G Marin'de daireler yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu'nda hayata geçirdiği G Marin Managed by Divan projesinde daire fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Projede daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

G Marin'le Bayramoğlu’nda denizin ve güneşin tadını çıkarın!

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu’nda gerçekleştirdiği G Marin projesinde kampanyalı ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlar devam ediyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olabilir ve hemen taşınabilirsiniz.

Çalışan emekliye 5 bin TL müjdesi! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 5 bin TL tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla emeklilere bir defa verilen 5 bin TL ikramiyenin çalışan emeklilere de verilmesi gündemde yer alıyor. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek.  SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Aile Bakanlığı ödeme takvimi değişti. Flaş gelişme. Büyük zam geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen paralarla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Elde edilen bilgiye göre ödeme takvimi değişti. Ancak vatandaşların alacağı paralar ciddi oranda zamlar yapıldı.

MTV ek vergi ödeme tarihi belli oldu! İşte ödeme takvimi...

Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ek ödeme takvimi belli oldu. İşte güncel ödeme takvimi...

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Ailedeki kişi sayısına göre ödeme! Kimlikle PTT'ye gitmeniz yeterli

Artan gıda fiyatlarının ardından devlet vatandaşlara ek destek ödemeleri başladı. Başlatılan yardımlardan bir tanesi olan elektrik ve doğal gaz faturalarına destek paketi ile dar gelirli ailelerin faturaları ödeniyor.. İşte detaylar...

PTT’ye koşun! Evdeki kişi sayısına göre ödeme alabilirsiniz! İşte detaylar!

PTT’den hane başına ödeme alabilirsiniz. İşte ödeme miktarları ve haberin detayları…

İki buçuk milyon emeklinin gözü bu haberde.. Zam farkının yatacağı tarih belli oldu!

Emekli sandığı kapsamında maaş alan vatandaşlara ödenecek zam farkı tarihi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre ödeme yapılacak tarih 28 Temmuz 2022.

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020!

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Merkez Bankası'ndan ödeme hizmetlerinde TR Karekod'un üretilmesine ilişkin yönetmelik!

Merkez Bankası'nın Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğine göre, ödeme hizmeti kapsamına giren ve karekod kullanılarak yapılan her ödeme işleminde, TR Karekod kullanılacak.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin ödeme koşulları Haberi

G Marin ödeme koşulları

Alternatif daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği G Marin'de teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin projesinde toplamda 556 daire yer alıyor. Projede daire fiyatları 95 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Bayramoğlu'nda inşa edilen G Marin'de Concierge, housekeeping gibi hizmetlerin yanı sıra geniş yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, Club House, fitness center, peyzaj alanları ve deniz manzaralı teraslar mevcut.


G Marin projesi lokasyon olarak Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası ve İzmit Körfez Köprüsü projesine yakın şekilde yer alıyor.



Mar Yapı G Marin iletişim

Tel: 444 1 536

Web: