26 / 04 / 2024

G Marin'le Bayramoğlu’nda denizin ve güneşin tadını çıkarın!

G Marin'le Bayramoğlu’nda denizin ve güneşin tadını çıkarın!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Marin Managed by Divan

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu’nda gerçekleştirdiği G Marin projesinde kampanyalı ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlar devam ediyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olabilir ve hemen taşınabilirsiniz.




G Marin avantajlı fiyat ve ödeme koşulları için tıklayınız


Bayramoğlu’nun standartlarını yükseltecek G Marin projesi  Mar Yapı  tarafından hayata geçirilirken, projeden ev sahibi olanlar bunun yanında Divan’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden de faydalanabilecekler.

 

İstanbul’un yanı başındaki cennet Bayramoğlu’nda yer alan G Marin projesinin rezidans hizmetlerini Divan Grubu tarafından yapılıyor. G Marin managed by Divan projesinden ev sahibi olanlar concierge, housekeeping gibi hizmetlere Divan’ın otelcilik alanındaki tecrübesi, kalitesi ve üstün hizmet anlayışıyla sahip olacaklar.

 

35 bin metrekare arazi üzerinde yükselen G Marin managed by Divan projesi ayrıcalıklı yatay mimarisi ile toplamda 556 konuttan oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı projedesosyal alanlarda  sauna, fitness salonu, yüzme havuzları da yer alıyor. Ayrıca proje benzersiz peyzajı, yürüyüş parkurları ile de dikkat çekiyor. 

 

G Marin konsepti ve nitelikli sosyal donatılarının yanı sıra Divan Grubu’nun vereceği rezidans hizmetleriyle bölgedeki tüm projelerden farklılaşmasını sağlıyor.


Web: http://www.gmarin.com.tr


 


projeye sor



Geri Dön