20 / 04 / 2024

G-YOO Inspired by Starck tasarım

G-YOO Inspired by Starck tasarım

İstanbul toplu konut projeleri içinde öyle bir yarış içinde ki, bu yarış içinde memleketin doğusundan batısına tüm kültürel, yerel değerler kullanıldı, kullanılmaya devam ediyor...

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Musa Siviş tarafından kuruldu. 

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Expo Turkey by Qatar'da son gün bereketi!

Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen EXPO TURKEY by QATAR’da, son gün bereketi yaşandı. Katar’da resmi tatil olan Cuma akşamı gelen yoğun ziyaretçi ve talep üzerine fuarın kapanış saati 22.00’ye kadar uzatıldı.

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Bayramoğlu G Marin 162 bin liraya!

Bayramoğlu'ndaki G Marin Managed by Divan projesi, peşinatsız ve 60 ay sıfır faizle satılıyor. Proje kapsamında 120 aya kadar yüzde 0,49 ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

G-YOO Inspired by Starck tasarım Haberi

G-YOO Inspired by Starck tasarım

İstanbul toplu konut projeleri içinde öyle bir yarış içinde ki, bu yarış içinde memleketin doğusundan batısına tüm kültürel, yerel değerler kullanıldı, kullanılmaya devam ediyor. Konsept geleneksel bir projeye giydirilmeye çalışılınca olmuyor. Oysa farkı ortaya çıkaracak olan senaryo konseptler değil mimari çizginin kendisinin ortaya koyduğu anlatımdır. Tıpkı Suyabatmaz Demirel Mimarlığın Mar Yapı için Güneşli'de tasarladığı "G - YOO Inspired by Starck" isimli projesindeki çizgi gibi ayrıca konsept yapıştırmaya gerek olmayan mimarisi ile kendi kullanıcı profilini tanımlayan ve çevresine etki eden yalın iki üçgen kuleden oluşuyor. 


ÜÇGEN KULE AVANTAJLARI 

G Plus, G Marin Managed by Divan ve Tri G Rotana gibi gayrimenkul geliştirme projeleri Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası yarışmalarda ödüller alan Mar Yapı, geleneksel yapı firmaları gibi olmak istemediğinin altını...