23 / 04 / 2024

Galatasaray Adası nasıl değerlendirilecek

Galatasaray Adası nasıl değerlendirilecek

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın gelecek dönemde nasıl değerlendirileceği konusunu karara bağlamak üzere olağanüstü toplanırken, kongre üyeleri farklı görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

Galatasaray Adası BELTUR'a kiralanıyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 29 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü mali genel kurulda Galatasaray Adası'nın BELTUR'a kiralanması konusunu kulüp üyelerinin oylamasına sunacak.

Galatasaray Adası’nın akıbeti ne olacak?

Galatasaray'da 29 Eylül'de Olağanüstü Genel Kurulu toplanacak. Toplantıda, Galatasaray Adası’nın akıbeti konusu görüşülecek.

Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!

Büyük bölümü geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yıkılan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Galatasaray Adası'ndaki havuzun döşemeleri söküldü!

Galatasaray Adası geçen seneki yıkımla enkaza çevrilmişti. Dün de açılışına 1 gün kala havuz ve çevresindeki kaplamalar söküldü.

Dursun Özbek: Galatasaray Adası'na köşk yapacağız!

Sarı-kırmızılı takımın eski başkanı ve yeni adaylarından Dursun Özbek, seçildiği takdirde Galatasaray Adası'na bir köşk yapacağını söyledi. 

Galatasaray Adası satılacak mı?

Riva ve Florya arazilerini banka borçlarını kapatmak amacıyla satan Galatasaray takımı Galatasaray Adasını'da gözden çıkartıyor. Sarı kırmızılı takımın adayı 125 milyon dolara satacağı iddia edildi.

AKM ve Galatasaray Adası’na ne yapılacak?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Oray Eğin bugünkü köşesinde "AKM ve Galatasaray Adası’nı ne yapmalı?" başlıklı yazına yer verdi. İşte o haber...

Galatasaray Adası'nın yıkımında son dakika!

Galatasaray Kulübüne ait olan Galatasaray Adası'ndaki yapılar yıkılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılan tesislerle ilgili Galatasaray'dan açıklama geldi.

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...

Galatasaray Adası nasıl değerlendirilecek Haberi

Galatasaray Adası nasıl değerlendirilecek

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın gelecek dönemde nasıl değerlendirileceği konusunu karara bağlamak üzere olağanüstü toplanırken, kongre üyeleri farklı görüşlerini dile getirdi.


Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun görüşmeler bölümünde 34 üye söz aldı. Daha sonra haklarından feragat eden üyeler olmasına karşın, bu bölüm 2,5 saat sürdü. 


Sarı-kırmızılı kulübün önemli isimlerinden Hayrettin Kozak, Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olarak kullanılmasından yana olduğunu açıklayan üyelerden biri oldu.


Avrupa yakasından üyelere hizmet edecek yeterli sosyal tesis olmamasından yakınan Kozak, "Geçmişin mutlu günlerini yaşamış çok sayıda üyemiz olduğunu biliyorum. Kira az veya çok. Buradan bize parasal olarak ne geldiğini inceledim. Buranın geride kalan 9 yılda mali getirisi kar olarak 1 milyon 350 bin 664 liradır. Hesapladım, 795 bin dolar çıkıyor. Yani elimize de yılda 88...