20 / 04 / 2024

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...



Galatasaray Kulübü ve Galatasaray Adası işletmecisinin arasındaki davada ışık göründü. Yargıtay tarafından 18 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen duruşmada mahkemenin aldığı karara onay vererek, işletmeci tarafından tahliye işlemlerinin başlatılması gerektiğini açıkladı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı kulüp tarafından konuya ilişkin resmi siteden açıklama yapıldı. Galatasaray tarafından “Ada”let yerini buldu!- başlığı atılarak paylaşılan açıklamada kararın Galatasaray camiasına hayırlı olmasının da dilendiği belirtildi.

Galatasaray Adası nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Galatasaray Adası işletmecisinin tahliyesi hususunda İstanbul 22. İcra Hukuk Mahkemesinin lehimize vermiş olduğu tahliye kararı Yargıtay'ın 1 Mart 2022 tarihli kararı ile onanmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Hukukun üstünlüğünü tescilleyen, haklının er ya da geç mutlaka üstün geleceğini bir kez daha kanıtlayan bu karar, Galatasaray camiasının zaferidir. Hukuki sürecin her aşamasında emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Spor Kulübü”

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

 


Geri Dön