24 / 04 / 2024

Galatasaray Adası son durum

Galatasaray Adası son durum

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Galatasaray Adası'nın yıkım sonrası son hali!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapılar yıkıldı. Metruk şekilde kalan adanın son hali havadan görütülendi. 

Kiracı Mels Turizm'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası, İBB tarafından dün sabah saatlerinde ikinci kez yıkıldı. Adada kiracı konumunda olan Mels Turizm Otelcilik Restoran Eğlence Hizmetleri Limited şirketinden ise konu ile ilgili açıklama geldi.

Galatasaray'a Ada ve 15 bin kişilik salon müjdesi!

Dursun Özbek döneminde kepçe sokulup yıkılan Galatasaray Adası’nda belirsizlik sona eriyor. 15 bin kişilik spor salonu için geri sayım başladı...

Galatasaray Adası kaderini bekliyor!

Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapıların yıkılmasının ardından metruk bir şekilde kalan adanın son durumu da havadan görüntülendi.

Galatasaray Adası satılacak mı?

Riva ve Florya arazilerini banka borçlarını kapatmak amacıyla satan Galatasaray takımı Galatasaray Adasını'da gözden çıkartıyor. Sarı kırmızılı takımın adayı 125 milyon dolara satacağı iddia edildi.

Suada yıkılınca Galatasaray Adası oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hıncal Uluç bugünkü yazısında Galatasay Adası'nın yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Sedat Doğan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Eski Galatasaray Kulübü yöneticisi Sedat Doğan gazetecilere Galatasaray Adası'ndaki bazı yapıların yıkımına ilişkin açıklama yaptı, işte Doğan'ın o açıklamaları...

Galatasaray'da ada krizi bitmiyor!

G.Saray Kulübü'nün Ada'yı sosyal tesis yapma kararına tepki gösteren işletmeci Koçarslan, "Elimde kesinleşmiş bir mahkeme kararı var" dedi. Koçarslan, "Özbek söz verdiği için böyle bir Genel Kurul yaptı" diye konuştu.

Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kalacak!

Galatasaray Adası'nın durumu belli oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün dün yapılan Divan Kurulu toplantısında Galatasaray Adası'yla ilgili nihai karar çıktı. Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalması istendi.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Son Dakika! Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu bilgilere göre deprem Girit Adası açıklarında gerçekleşti. İşte detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de deprem

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de Girit Adası'nda deprem oldu. Saat 13:12'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu açıklandı. İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Galatasaray Adası son durum Haberi

Galatasaray Adası son durum

Galatasaray camiası, yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışında buluştu. Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. 

Kuruçeşme sahili açıklarındaki adanın açılış törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar Faruk Süren, Adnan Polat ve Burak Elmas ile çok sayıda kulüp üyesi katılım gösterdi. 

İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Dursun Özbek, yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, uzun bir aradan sonra Galatasaray Adası'nda bir araya geldiklerinin altını çizerek, ""Bugün siz değerli üyelerimize verdiğimiz sözlerden birini tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Seçimden sonra adamızda görmek istemediğimiz görüntüyü değiştirmek, tekrar adamızda buluşabilmek için çok sıkı çalıştık. 24 gün gibi bir sürede adayı o enkaz halinden bu hale getirdik. Bu olağanüstü çabanın sonunda burada beraberiz" açıklamasında bulundu. 

Galatasaray Adası'nın üç bölümden oluştuğuna...