27 / 04 / 2024

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.



Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan son dakika açıklamasına göre, kulüp başkanı Dursun Özbek ile Galatasaray Gayrimenkul AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener, 30 yıllık üst kullanım hakkına yönelik tapuların alınabilmesi amacıyla Beşiktaş Tapu Müdürlüğünde gerekli imzaları attı.

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

GSTV'ye konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan başkan Dursun Özbek, yaptığı açıklamada Galatasaray için önemli bir gün yaşadıklarını dile getirerek, "Galatasaray için çok önemli tapu işlemini bugün gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Özbek ayrıca Galatasaray Adası'nda bizim tapulu arsamızın yanında 2 tane de Milli Emlak'a ait bölüm olduğunu ve yaptıkları müracaatlar sonucunda Milli Emlak'a ait kısımların 30 yıllık üst kullanım hakkını Galatasaray'a aldıklarını söyledi.

Özbek Ayrıca, bundan sonra Galatasaray'ın buradaki imar çalışmalarını sürdüreceğini dile getirerek, "Düzenlemelere devam edeceğiz. Galatasaraylıların içi rahat olsun. Orası artık Galatasaray Adası. Bundan sonra da Galatasaray üyelerine, sosyal tesis olarak hizmet verecek." diye konuştu.


Geri Dön