25 / 04 / 2024

galatasaray dmankaya inşaat gayrimenkullerini aldımı

galatasaray dmankaya inşaat gayrimenkullerini aldımı

Dursun Özbek, "Tenkitleri dinledim. Sponsorumuz Dumankaya ile yapılan anlaşma kapsamında, para ve gayrimenkul almıştık. Gayrimenkullerin de yarısının tapusu alındı, haftaya pazartesi günü kalan bölüm devralınacak" dedi.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Toplam 1.550 konuttan meydana gelecek Galatasaray Riva projesinde inşaat bu ay başlıyor. 6 yılda tamamlanacak proje, 446 milyon 229 bin TL'ye mal olacak..

Galatasaray'ın projelerinde inşaat krizi!

Galatasaray’ın projelerini üstlenecek olan inşaat firması, 200 milyon lira kefalet isteğinde bulundu. Firma 15 bin kişilik salon ve diğer projelerini üstlenecek.

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor. Emlak Konut arsanın yer teslimini bugün Yılmaz İnşaat'a yaptı.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Galatasaray inşaat sektörüne giriyor!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray Dumankaya İnşaat'la anlaştı!

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

galatasaray dmankaya inşaat gayrimenkullerini aldımı Haberi

galatasaray dmankaya inşaat gayrimenkullerini aldımı

Galatasaray Kulübünün mart ayı olağan pan kurulu toplantısı yapıldı.


Galatasaray Lisesi'nde İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, kulüp başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Fatih İşbecer, İsmail Sarıkaya, Can Topsakal, Alper Narman ve Selim Arda Üçer de hazır bulundu.


Kulüp ile bağlı ortaklıklarına ait 31 Aralık 2015 tarihi itibarıyla düzenlenmiş mali, idari ve sportif özet rapor, yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya tarafından okundu.


Toplam alacakların, 536 milyon lira karşılığı 184 milyon dolar, toplam borçların ise 1 milyar 499 milyon lira karşılığı 515 milyon dolar olduğunu aktaran Sarıkaya, konsolide borç alacak farkının 331 milyon dolar şeklinde gerçekleştiğini paylaştı.


Bu rakamların, 2014 yılı sonu itibarıyla 603 milyon lira (260 milyon dolar) alacak, 1 milyar 434 milyon lira (618 milyon...