29 / 03 / 2024

Galatasaray Florya haberleri

Galatasaray Florya haberleri

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Galatasaray Florya haberleri Haberi

Galatasaray Florya haberleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) 120 milyon liranın geri ödenerek alınacağı Florya arazisiyle ilgili Galatasaray’ı (GS) zor duruma sokacak bir tapu kaydı ortaya çıktı.

Fotospor'da yer alan habere göre; Çıkarılan tapuda, Galatasaray’ın Florya tesislerinin üzerinde bulunduğu alan tarla olarak görünüyor. Daha önce spor alanı olarak görünen alanın tapuya bu kez tarla olarak geçmesi, sarı-kırmızılı kulübün tesislerin bir kısmını terk etmek zorunda kalması anlamına geliyor.

GS şimdi ise Florya için imar hakkı almak zorunda. Daha önce Florya’ya ödenen evrimsel hakkı da sarı-kırmızılıların elinden alındı. Florya için Galatasaray yönetimi 3.5 milyon liralık antrenman sahası kirasının yanı sıra bir de arazi için ekstra 3.5 milyon lira daha kira ödemek zorunda kaldı.

Dursun Özbek'e göre; Mustafa Cengiz, Galatasaray'ı zarara uğrattı

Emlak Konut GYO ile Riva ve...