25 / 04 / 2024

galatasaray gayrimenkuller

galatasaray gayrimenkuller

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için istediği yetkileri alamadı!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu için Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.

Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor...

Galatasaray Başkanı: Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik çıkışımızdır

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı. İşte Özbek'in açıklamaları...

Dursun Özbek: Gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışımızdır!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı.

Galatasaray yönetimi gayrimenkuller için yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurulu başladı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunun da yer aldığı bir dizi mali faaliyetle ilgili genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

1997 yılında Galatasaray'a dev tesis!

1997 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Kanarya'da Avrupa'nın en büyük spor komplekslerinden birisi olacak dev bir tesisinin yapımına başlayacakmış. Kanarya'da yapılacak yeni tesis 200 milyar liraya mal olacakmış.

Galatasaray otel projesine 15 milyon dolar harcayacak!

Galatasaray'ın 23 Mayıs'ta yapılacak seçimin favorisi olarak gösterilen başkan adayı Dursun Özbek, SABAH'a plan ve projelerini anlattı. Özbek, başkan olursa Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptıracağını söyledi..

Riva'daki arazi Galatasaray'dan alınmayacak!

Riva arazisinin belediye tarafından Galatasaray Kulübü'nün elinden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

1996 yılında Türk Eğitim Vakfı'na ait bazı gayrimenkuller satılacakmış!

Reşat Altın'ın 7 milyon 464 bin liraya satıldığı 1996 yılında, TEV'e ait gayrimenkuller açık artırma ile satılacakmış. Beykoz'da 407 metrekarelik arsanın 1/8 hissesi 101 milyar 750 milyon lira asgari bedelle satılacakmış.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Galatasaray'ın otel planı belediyeye takıldı!

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu arsanın tapularını bu iki kulübe armağan edeceğini açıklamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

galatasaray gayrimenkuller Haberi

galatasaray gayrimenkuller

22 kez Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'da başkanlık seçimlerine ilişkin açıklamalar devam ediyor. Posta Gazetesi'nden Murat Gülderen'in haberine göre; Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. UEFA ve Süper Kupa sahibi olmasının yanı sıra, Türkiye’nin tek 4 yıldızlı takımı olan Galatasaray'ın, 250 milyon TL'lik yayın geliri bulunuyor. 

Galatasaray başkanlığı için 5 kişi aday. Adayların ortak noktaları ise her birinin ekonomi alanında uzman olması. Adayların hedefi; birlik ve 3 milyar Türk Lirası civarındaki borcun bir an önce ödenmesi. Başkanlık yarışında nefesler tutuldu. Adaylar bir bir hedeflerini açıkladı. 

IŞIN ÇELEBİ

KALP AMELİYATI YAPACAĞIZ

Eski Ekonomi Bakanı Prof. Dr. Işın Çelebi'nin başkanlık iddiası büyük. Finansın zaten kendi uzmanlığı olduğuna dikkat çeken Çelebi, “Ekonomiyi çok iyi bilen bir ekibimiz var. Şu an Galatasaray 3 kez...