27 / 04 / 2024

Galatasaray Sancaktepe projesi

Galatasaray Sancaktepe projesi

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

Hava Kent Sancaktepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hava Kent Sancaktepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Hava Kent Sancaktepe projesinde kaç konut yer alacak? Hava Kent Sancaktepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Hava Kent Sancaktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede?

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. işte Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nisan 2018'de ihale edilen ve 832 milyon 500 bin TL teklifle Öz Er-Ka İnşaat'ın kazandığı Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi...

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Galatasaray Sancaktepe'de yeni tesis yapacak!

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

Nef Sancaktepe 2017 fiyat listesi!

Nef Sancaktepe 2017 fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Nef Sancaktepe projesi Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Nef Sancaktepe 2019'da öde kampanya fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Sancaktepe projesi 419 daireden oluşuyor. Nef Sancaktepe 2019'da öde kampanya fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Muhit Sancaktepe Mutlu Evler kampanya fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Muhit Sancaktepe projesi toplam 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Muhit Sancaktepe Mutlu Evler kampanya fiyatları 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Muhit Sancaktepe nerede?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Muhit Sancaktepe nerede?

Sur Yapı Muhit Sancaktepe kampanya fiyatları 2017!

75 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Muhit Sancaktepe kampanya fiyatları 2017...

Galatasaray Sancaktepe projesi Haberi

Galatasaray Sancaktepe projesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'na konuk olarak AA Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Riva ve Florya ile ilgili yapılan genel kurulda 500 milyon dolarlık gelir vadedildiğini söyleyen Cengiz, "Bunun bugünkü bedelle karşılığı çok yüksek bir rakam. 2-2,5 milyara yakın bir para yapıyor. Florya ihalesinden sonra ortaya çıkması muhtemel gelir bunu karşılamaktan çok uzak. Florya'da 200 milyon dolar beklerken 2-3 yılda yaklaşık 50-55 milyon dolarlık bir gelir ortaya çıkacak. Geçici de olsa inşaat sektörünün durgunluğa girdiği dönemde bu bile aslında başarı." diye konuştu. 

Cengiz, Emlak Konut'un düzenlediği ihaleye tekil olarak bakıldığında, sektörün durgunluk döneminde 9 firmanın katılımıyla ve iyi bir fiyatla ihalenin gerçekleştiğini ifade...