25 / 04 / 2024

galatasaray stadına çatı yapılacakmı

galatasaray stadına çatı yapılacakmı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena, üzerine açılır-kapanır çatı sisteminin ağırlığını taşımaya uygun dizayn edildi. Eksik olan tek şey, açılır-kapanır bir çatı....

TT Arena'nın çatı sorunu yine ortaya çıktı!

Galatasaray’ ın Mayıs 2013’e kadar TT Arena’nın çatısını yaptırması gerekiyordu. Sarı-Kırmızılı kulüp 6 milyon euro, ‘Zemin oturmadı’ ve ‘Rüzgârda uçar’ diye bugüne kadar yaptırmadı....

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Kredi maliyetlerindeki düşüş konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım!

Kredi maliyetlerindeki düşüş trendinden memnun olduklarını belirten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan "Piyasanın canlanması ve bilhassa konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım olarak görmek mümkün" dedi.

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

galatasaray stadına çatı yapılacakmı Haberi

galatasaray stadına çatı yapılacakmı


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena, üzerine açılır-kapanır çatı sisteminin ağırlığını taşımaya uygun dizayn edildi. Eksik olan tek şey, açılır-kapanır bir çatı. Bu sistem kulüp tarafından yapılmadığı taktirde, bunun maliyetine paralel bir tazminatın devlete ödenmesine ilişkin bir protokol hükmü var" dedi.


Bakan Kılıç, NTV Spor'da konuk olduğu canlı yayın programında, spor gündemine ilişkin soruları yanıtladı. 


Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Juventus'u, kar muhalefeti nedeniyle ertesi güne sarkan maçta 1-0 yenerek tur atlamasının büyük bir başarı olduğunu dile getiren Kılıç, "Şampiyonlar Ligi'nin en uzun süren maçı oldu. Neredeyse tam gün devam eden bir maç heyecanı yaşadık. Galatarasay, maçı gece oynamış olsaydı, daha da iyi bir futbol ortaya koyabilirdi. Ertesi güne sarkan maç kaygıları da beraberinde getirdi ama buna...