24 / 04 / 2024

galatasaray teknokent mi kuracak

galatasaray teknokent mi kuracak

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

Galatasaray Seyrantepe'de teknokent kuruyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

Galatasaray Uskumruköy'e taşınıyor!

Galatasaray'ın Florya'da bulunan tesislerini Emlak Konut'a devredeceği araziye karşılık yeni tesislerini kurmak için alacağı arazinin Sarıyer'de olması kesinleşmişti.

Galatasaray spor kulübü mü, gayrimenkul şirketi mi?

Habertürk Gazetesi Yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Galatasaray'ın Olağan Mali Genel Kurul Kongresi'ni değerlendirdi. İşte o yazı...

Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin değeri mi düştü?

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı.

Galatasaray Üniversitesi için restorasyon kampanyası başlatıldı!

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

TT Arena Stadı'nın catısı kapanıyor!

Galatasaray, geçmişte büyük krizlere neden olan TT Arena’nın çatısını kapatma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek de başkanlık seçimlerinde vaad olarak, ilk işinin çatıyı kapatmak olduğunu duyurmuştu.

Galatasaray Eski GS Store Mağazası’nın arazisi için yetki isteyecek!

Ma­aş sı­kın­tı­sı ya­şa­nan Galatasaray'da, Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat, İstanbul Mec­idi­ye­köy’de­ki es­ki GS Sto­re Ma­ğa­za­sı’nın ara­zi­si için yet­ki is­te­ye­cek. Arsa, es­ki Ali Sa­mi Yen Sta­dı'nın he­men ya­nın­da...

galatasaray teknokent mi kuracak Haberi

galatasaray teknokent mi kuracak

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay ve Galatasaray Gayrımenkul AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik'in de yer aldığı ziyarette Galatasaray Kulübünün Teknokent Projesi'yle ilgili detaylar masaya yatırılırken karşılıklı görüş ve düşünceler iletildi.

Görüşme sonrası bazı açıklamalar yapan Bakan Faruk Özlü, "Sayın Mustafa Cengiz, Mecidiyeköy ve şu anda stadyumun bulunduğu Seyrantepe'de Teknokent kurmak istediklerini iletti. Bunun görüşmesini yaptık. Gayet uygun ve makul karşıladık. İnşallah Teknokent'i kuracağız şimdiden hayırlı olsun diyorum." diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise projeyle Türkiye'de bilimin ve sporun gelişmesi adına bir adım atılacağına değinerek, şöyle konuştu:

"Batıda...