23 / 04 / 2024

Galatasaray yol haritası

Galatasaray yol haritası

Tebernüş Kireçci, Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, gayrimenkule dayalı kurtuluş haritasını 10 yıl önce yazmıştı. İşte Tebernüş Kireçci'nin 2006'da Galatasaray'a çizdiği yol haritası.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritası belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritasının belli olduğunu söyledi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Asgari ücrette dört farklı zam haritası! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak?

Türkiye'nin ekonomik yol haritasını çizen Orta Vadeli Program, 2023 yılı için enflasyon öngörüsünü yüzde 65 olarak paylaştı. Bu öngörü, memur ve emekli maaşları ve sosyal desteklerin Ocak 2024 zamları için önemli bir ipucu sunuyor. Asgari ücretin tespiti için dört çeşit formül masaya yatırılacak.

Merkez Bankası'nın 5 maddelik yol haritasında dikkat çeken detaylar! İşte faiz kararını etkileyecek o 5 madde! 

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak. Ekonomistlerin TCMB faiz kararı beklentisi de belli olurken ekonomi yönetiminin 5 maddelik yol haritası da netleşti. İşte Merkez Bankası faiz kararına ilişkin son dakika gelişmeleri...

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

İslam Memiş euroyu işaret ederek rakam verdi! Euro için yol haritası belli oldu! Yıl sonunda bu rakamları bekliyoruz...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euroyu işaret ederek, rakam verdi. Euronun yol haritası belli oldu, yıl sonunda euro bu kadar olacak.

Galatasaray yol haritası Haberi

Galatasaray yol haritası

Galatasaray'ın UEFA'dan 1 yıl men edildiği resmen açıklandı. Tebernüş Kireçci, Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, gayrimenkule dayalı kurtuluş haritasını bundan tam 10 yıl önce yazdı. İşte 11, 12 ve 13 Ocak 2006'da yayınlanan "Galatasaray nasıl kurtulur?" başlıklı yazı:


11 Ocak 2006

Zengin, ama yoksul!

10 yıldır görev yapan yönetimlerin hatalarıyla bakir ve verimli kaynakları kötü kullanılan sarı-kırmızılı kulüp, alınacak sağlıklı önlemlerle 2008'den itibaren, üstelik kasasından 1 kuruş bile harcamadan, düzenli kira gelirine kavuşabilir


GALATASARAY NASIL KURTULUR - 1

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


Galatasaray bugün toplam rakamın bilinmediği bir borç stokuna sahip. Diğer taraftan da Türkiye'nin en zengin gayrimenkul portföyüne.

Kulübün yapması gereken elindeki gayrimenkul portföyünü iyi değerlendirerek uzun vadede, borçları kapatmak ve yıllık düzenli gelire kavuşmak olmalı.

Bu yazı dizisinde tahminen 200 milyon dolar civarında borcu bulunan Galatasaray'ın yöneticilerine yol...