27 / 04 / 2024

Galatasaray yönetimi son durum

Galatasaray yönetimi son durum

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş, sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu. Kulüp Galatasaray Emlak Konut anlaşmasından 300 milyon lira bekliyor.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

AÜ gayrimenkul yönetimi yüksek lisans kayıtları için son gün 24 Temmuz!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları yaz dönemi kayıtları 24 Temmuz 2016 Pazar günü tamamlanıyor.

Arel Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da!

Arel Üniversitesi Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da başlayacak. Toplam 32 saat verilecek program için son kayıt tarihi 4 Nisan olarak belirlendi.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

2005 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu alacakmış!

2005 yılında Galatasaray Yönetimi, Seyrantepe'deki 384 dönümlük arazi için 72 trilyon 500 milyar liralık tapu bedeli ödeyecekmiş. Borçlardan kurtulmak isteyen kulüp, araziye 800 milyon dolarlık bir yatırım yapacakmış.

Galatasaray yönetimi gayrimenkuller için yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurulu başladı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunun da yer aldığı bir dizi mali faaliyetle ilgili genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 1 Kasım'da başlıyor!

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı, Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde 1 Kasım 2014 tarihinde başlıyor. Son kayıtların yarın yapılacağı program 9 Kasım'da ise tamamlanacak.

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Cavit Yalçınkaya, Levent Ülgün, Emir Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Levent Plaza'da kuruldu.

Sharman Zekeriyaköy'de son 4 villa! Fiyatlar 650 bin liradan başlıyor!

İki etap halinde yükselen Sharman Zekeriyaköy projesinde son 4 adet villa kaldı. Projede 3 oda 1 salon bahçe dubleksi dairelerin fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çevre Bakanlığı gürültü yönetimi üzerine üst düzey çalıştay gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Çevresel Gürültü Direktifinin Uygulama Kapasitesi için Teknik Yardım Projesi’ni” 2013 yılında başlattı.30 Ay sürecek olan proje kapsamında Ankara’da Gürültü Yönetimi Üzerine üst düzey bir çalıştay gerçekleştirildi.

Türkiye'de tesis yönetimi pazarı her geçen gün büyüyor!

Sayıları her geçen gün artan plazalar, oteller, iş merkezleri, AVM'ler beraberinde temizlik, güvenlik, catering kısacası çoklu hizmet ihtiyacına girerek, entegre tesis yönetimi hizmetlerini tercih ediyor...

Galatasaray yönetimi son durum Haberi

Galatasaray yönetimi son durum

Galatasaray yönetimi Riva ve Florya projeleri kapsamında Emlak Konut'la yapılan anlaşmadan Mayıs ayı için 300 milyon lira üzerinde para bekliyor.


Galatasaray yönetimi 86 milyon 355 bin liralık bedelsiz sermaye artırımı için Kurul'a dilekçe sundu. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri yıllık olağan mali genel kurulunda tanıttı. 








İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!




Sabah 



Haber Habertürk'te şu şekilde yer aldı


Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ, 86 milyon 355 bin liralık bedelli sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kuruluna başvurdu.


Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ, 86 milyon 355 bin liralık bedelli sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu.


SPK haftalık bültenine göre, A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda ve Tarım...