23 / 04 / 2024

Galaxy Award ödül

Galaxy Award ödül

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Kalme Kurumsal, Uluslararası Kalite Ödülü aldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Marakeş Kongre Merkezi ile ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

Konya Tema Şehir satış ofisine ödül!

Arkiteam Mimarlık, başarısını İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da taçlandırdı. Mimarlık ofisi, dünyanın en büyük tasarım yarışmasından Konya’da hayata geçirilecek Tema Şehir projesinin satış ofisine ödül kazandırdı.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

E.C.A. Myra serisi, Silver Award ödülü aldı!

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı. Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, yarışmadan bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Galaxy Award ödül Haberi

Galaxy Award ödül

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. Marka, 'Gelecek Ajandası' temasıyla hazırlanan 2015 faaliyet raporu, faaliyet raporlarının Oscarı sayılan ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Rapor, yine bu alanda en prestijli yarışmalardan biri olan Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı. Ajandaların bilindik bölümlerinin eklendiği raporda 'Yapılacaklar Listesi' başlığı altında bir gelecek projeksiyonu bulunuyor. Gelir yaratma hedefinin net bir şekilde ortaya konduğu çalışmada, sadece Özak GYO ile ilgili bilgiler değil, yatırımcılar için gelecek yılın önemli tarihleri de yer...