26 / 04 / 2024

galleria satışı

galleria satışı

Bayraktar Holding'in Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar, Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria'yı ağlayarak sattığını söyledi.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

1987 yılında Galleria'da 100 ay vadeyle derhal tapu!

1987 yılında Kastel Alışveriş Merkezi ''Galleria'' satışa sunulmuş. Harbiye Valikonağı Caddesi'nde inşa edilen alışveriş merkezi 3 katta 90 mağazadan oluşuyormuş ve peşinatsız 100 ay vadeyle satışa sunulmuş.

Galleria’nın yerine 10 katlı 12 rezidans bloğu yapılacak!

Ağırlıklı armatör 67 ortağın bir araya gelmesi ile 2005’te büyük umutlarla kiralanan Galleria ve civarı, beklentilerin bir türlü karşılanamaması üzerine yeniden satış masasına kondu

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

galleria satışı Haberi

galleria satışı
...