26 / 04 / 2024

garanti bankası düşük faizli kredi

garanti bankası düşük faizli kredi

Garanti BBVA, amuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında yüzde 0,95 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. 

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’li emeklilere son dakika müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yüzde 68.01 olarak güncellemesiyle beraber milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli, kamu işçisinin Ocak 2024’te alacağı zamlı maaş, aylık hesabı da değişti. Bu kapsamda,  en düşük emekli aylığının 10 bin lirayı geçmesi bekleniyor.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. Bankalar yeniden yarışa girdi, pist uçuyor. Emekliler acil buraya

Emekli promosyonunda bankalar arasında yeniden büyük bir yarış başladı. Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. yeniden yarışmaya başladı. Promosyon miktarları da güncellendi.

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Düşük faizle 24 ay vadeli kredi!

İş Bankası, Temmuz ayında, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Nakit ihtiyacı olan bireylere, düşük faiz oranıyla sunulan 24 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Enflasyon beklentileri 2022’den bu yana en düşük seviyede!

Avro Bölgesi’nde enflasyon beklentileri düşüyor. Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) Tüketici Beklentileri Anketi'ne göre, tüketicilerin 2024 için Avro Bölgesi enflasyon beklentileri bu yılın mayıs ayında 2022 yılı mart ayından bu yana en düşük düzeye indi.

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

TEB'den büyük fırsatı! Düşük faizli kredi müjdesi verdiler

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan düşük faizli kredi müjdesi geldi. Banka tarafından sağlanacak kredinin detayları da açıklandı.

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

garanti bankası düşük faizli kredi Haberi

garanti bankası düşük faizli kredi

Garanti BBVA, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün bankalarla yaptığı protokol kapsamında, kamuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor. 

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Garanti BBVA Mortgage, kamu lojmanlarından ev satın almak isteyen müşterilerine aylık yüzde 0,95 faiz oranıyla 120 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Kişiye özel ödeme planından da yararlanılabilen kampanya kapsamında konut kredisi kullanmak isteyenler, Garanti BBVA şubelerinden, www.garantibbvamortgage.com sitesinden ve 444 3846 - 444 EVİM telefon hattından başvuruda...