28 / 03 / 2024

Garanti Bankası konut kredisi erteleme

Garanti Bankası konut kredisi erteleme

Garanti Bankası konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Banka kredi kartı taksitlerinde erteliyor mu?

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Garanti Bankası'ndan nisana ayı müjdesi geldi

Bankalardan bu aya özel süper kampanyalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da 30 Nisan'da sona erecek kampanyasının detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Garanti müşterileri acilen hemen baksın!

Garanti Bankası, hazırladığı kampanyanın ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Müşterilerin kampanyaya dikkatle göz atmalarının faydalı olacağı belirtildi.

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonlarıyla ilgili sürpriz adım! Flaş ekleme geldi

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından hazırlanan promosyon kampanyalarını merakla takip ediyor. Garanti Bankası da emekli vatandaşlar için promosyon hazırlamıştı. Garanti Bankası promosyon kampanyasına sürpriz bir ekleme daha yaptı.

Garanti Bankası'ndan son dakika flaş açıklama... Garanti Bankası resmen duyurdu müşterileri baksın

Garanti Bankası tarafından hazırlanan kampanyanın detayları vatandaşlarla paylaşıldı. Garanti Bankası müşterilerinin kampanyaya detaylı olarak bakmasının faydalı olacağı ifade edildi.

Garanti Bankası Nisan ayı emekli promosyon rakamlarını duyurdu! Garanti emekli promosyon ne zaman bitiyor?

Garanti Bankası nisan ayı emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Garanti bankası emekli promosyonuna dair detaylar!

Garanti Bankası resmen duyurdu! 1.000 TL hediye veriliyor! Ayın son fırsatını kaçırmayın!

Garanti Bankası kampanya şartlarını yerine getirenlere 1000 TL hediye verme kararı aldı. İşte kampanyanın detayları..

Garanti Bankası 8 bin 500 TL ödeme yapacak... Garanti Bankası çıldırdı emekliler acilen baksın

Garanti Bankası başta olmak üzere birçok banka tarafından emeklilerin promosyon ücreti hakkında yeni açıklama yapıldı. Garanti Bankası en yüksek promosyon veren bankalar arasında yer aldı.

Garanti Bankası resmen açıkladı. Garanti Bankası müşterileri hemen baksın

Garanti Bankası yaptığı açıklamasında promosyon ödemeleri için son güne girildiğini belirtti. Sadece 4 gününüz kaldı. Garanti Bankası müşterilerinin konuyla ilgili detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Garanti Bankası bu kadar para ödeyecek acil bakın

Garanti Bankası tarafından bankaya yeni abone olan müşterilere yönelik para ödemesi gerçekleştirilecek. İşte para ödemesinin detayları.

Garanti Bankası'ndan bomba yüzde 20 kampanyası... Garanti Bankası'ndan flaş açıklama geldi

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Garanti Bankası doğalgaz faturasında yüzde 20 oranında kampanya imzalama kararı aldı. İşte detaylar...

Garanti Bankası müşterilerinin acil bakması gerekiyor... Para ödemesi gerçekleştirilecek

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir kampanya hazırlandı. Banka müşterilerine bin TL para ödemesi gerçekleştirecek. İşte Garanti Bankası tarafından hazırlanan kampanyanın detayları...

Garanti Bankası konut kredisi erteleme Haberi

Garanti Bankası konut kredisi erteleme

Garanti BBVA da coronaviruse karşı ekonomiye destek paketine katılan bankalardan biri oldu. Banka müşterlerin ihtiyacına göre, kredi anapara, faiz ve taksit ödemelerin, herhangi bir ek koşul aranmaksızın, 30 Haziran 2020 tarihine kadar erteleme imkânı sunduğunu bildirdi.

Kredipazarı'nda yer alan habere göre; banka kredi erteleme işlemine 30 Mart Pazartesi itibariyle başladı. Banka salgına karşı alınan önlemler kapsamında şubelerinin çalışma saatlerin 12.00 - 17.00 arasına çekti. Banka erteleme işlemini şubeler arayarakta yapabilme imkanı sunuyor.

Garanti BBVA bireysel ve şahıs firması sahib müşterler çn ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi faiz oranları değişmeden 3 aya kadar taksit erteleme, 6 aya kadar vade uzatma ve Avans Hesap ekstreler için 3 aya kadar erteleme işlemlerini yapıyor.

Aynı zamanda kredi kartı borçları...