24 / 04 / 2024

Garanti Yatırım ürünleri

Garanti Yatırım ürünleri

Saray Halı A.Ş. tarafından ihraç edilen tahvil ihracının halka arz sonuçları yayınlandı. Bugün KAP'ta geçen bilgiye göre Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Saray Halı'yı sattı...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Kdt Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdt Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Çapan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 613 bin 800 TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak için peş peşe kampanya açıklaması yapan Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar ve satın alınan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arsa yatırımı ile ilgili tüm merak edilenler!

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

SPK'dan Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri çalıştayı!

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Garanti Yatırım ürünleri Haberi

Garanti Yatırım ürünleri

Garanti Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Saray Halı A.Ş. tarafından ihraç edilen tahvil ihracının halka arz sonuçları yayınlandı. Garanti Yatırım Saray Halı'yı sattı. İhraca ilişkin sirküler 25 Temmuz 2013 tarihinde KAP’ta ilan edilmiş, sirkülerin ilanının ardından talep toplama işlemi 29 – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


İlanı detaylı görüntülemek için