27 / 04 / 2024

Gardenia 19 villaları

Gardenia 19 villaları

Gardenia 19 'da yer alan son 7 villanın satışı devam ediyor, fiyatların 775 bin liradan başladığı Gardenia 19 'dan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor...

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Zekeriyaköy Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki yaşam projesi Ormanada'da Limited Edition villalar satışta. 2,19 TL'den sabitleyen Ormanada, site sakinlerine yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.

Ormanada'da dolar 2,19 liraya sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatınm'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi'nde özel üretim villalar 2,19 liraya sabitlenen dolar kuru ile satışta.

Ormanada projesinde dolar 2.19'a sabitlendi!

ECZACIBAŞI Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi'nde 'Limited Edition' villalar satışta. 'Limited Edition' villalar 2.19 lira olarak sabitlenmis dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Ormanada projesinde "Limited Edition" villalar satışta. Villalar 2.19 lira olarak sabitlenmiş dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada'da dolar kuru 2,19'da sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi’nde “Limited Edition” villalar satışta. Yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunan Ormanada, dolar kurunu 2,19 TL’den sabitledi.

Naturalm Çiftlik Villaları'nda son 19 villanın satışı devam ediyor!

ALM İnşaat, müstakil villa konseptiyle inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villayı satışa sundu. Karamürsel'de dört tarafı ağaçlarla kaplı bölgede yer alan yatırımda villaların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

Naturalm Çiftlik'te son 19 villa satışta!

ALM İnşaat, müstakil villa konseptiyle inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villayı satışa sundu. Karamürsel'de dört tarafı ağaçlarla kaplı bölgede yer alan yatırımda villaların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

Koru Modern Villaları satış ofisi!

Toplam 19 bin metrekare alan üzerinde yer alan Koru Modern Villaları 3 ayrı tipte tasarlandı. Projedeki konutlar Çınar, Gürgen ve Meşe Villaları olmak üzere yükseliyor. İşte Koru Modern Villaları satış ofisi adres bilgileri...

Koru Modern Villaları fiyat bilgisi!

Toplam 19 bin metrekare alanda yükselen Koru Modern Villaları projesinde villalar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 49 adet tripleks villa bulunuyor. İşte Koru Modern Villaları fiyat bilgisi...

Gardenia 19 villaları Haberi

Gardenia 19 villaları


İzmir Güzelbahçe 'de yaşama geçirilen Gardenia 19 'da satış süreci devam ediyor. Proje MEV İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. 


19 villanın yer aldığı projede  9 ikiz villa ve 1 tekli villa bulunuyor. Projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Gardenia 19 fiyatları:

İkiz villalar 775 bin lira ile 900 bin lira arasında;

Tekli villa ise 1 milyon 100 bin liradan satışa sunuluyor.


Gardenia 19 'da A tipi, B tipi ve C tipi villalar bulunuyor.  Güzelbahçe Gardenia 19 'da A tipi villalar 247, 60 metrekare, B tipi villalar 242,84 metrekare, C tipi villaları ise 269,17 metrekare olarak tasarlandı.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Gardenia 19 'da; 24 saat güvenlik, otopark,  ısı dedektörü, gaz dedektörü, görüntülü intercom sistemi, kontrol binası mevcut.


Telefon: +90 (232) 446...