26 / 04 / 2024

Garipçe-Poyrazköy hattı gayrimenkul fiyatları

Garipçe-Poyrazköy hattı gayrimenkul fiyatları

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Torunlar GYO Paşabahçe 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Paşabahçe  2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat listesi 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Hayat Evleri'nde satışlar Eylül'de başlıyor...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Pendik-Kurtköy hattında metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kaan Kan ve Hasan Kan ortaklığından 402 milyon 520 bin 149 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avrasya GYO Arnavutköy'de gayrimenkul çalışmalarını sürdürüyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Arnavutköy'de gayrimenkul çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Vakkas Yiğitkuş tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Garipçe-Poyrazköy hattı gayrimenkul fiyatları Haberi

Garipçe-Poyrazköy hattı gayrimenkul fiyatları

İstanbul Boğazı’na yapılan 3’üncü köprü Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu, çevresindeki ilçelerde arsa ve markalı konutlarda değer artışı yarattı. Güzergahın açıklanmasından itibaren fiyatlar artmaya başlarken, köprünün ve otoyolun faaliyete geçmesiyle birlikte değer artışı 3-4 katı buldu. Eyüp, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Çekmeköy ve Sancaktepe bu projeler sayesinde prim yapan bölgeler olarak ön plana çıktı. 

Garipçe-Poyrazköy arasındaki köprü, bu iki bölgede 2010’da metrekaresi 80 lira olan arsa fiyatını 700 liraya kadar uçurdu. En çok değer artışı Arnavutköy Karaburun, Beykoz Riva, Sarıyer Uskumruköy ve Çekmeköy Nişantepe’de yaşandı. Buna göre Karaburun’da metrekaresi 250 liradan satılan arsa, bugün 1.000 liraya alıcı buluyor. Riva’da arsaların metrekare fiyatı 5 yıl içinde 160 liradan 1.000 liraya kadar çıktı. Uskumruköy’de 500 lira olan metrekare...