28 / 03 / 2024

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Garant Invest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Garant Invest İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 milyon TL sermaye bedeli ile Aksa Group LLP. tarafından kuruldu.

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aras İsazade ve Erdal Çolak ortaklığında kuruldu.

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye beedeli ile Osman Telli tarafından kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuğfan Arslan tarafından kuruldu.

Yard Invest İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yard Invest İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aslı Resmiye Sarı, Tuba Yardı ve Tuğçe Yardı ortaklığında kuruldu.

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Investvadi yarın satışta! Beklenen projede lansman fırsatları başlıyor!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen projeleri arasında yer alan Investvadi'de satışlar yarın başlıyor. Söz konusu projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite mevcut.

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...