26 / 04 / 2024

gayrettepe ve balmumcu uygulama planı

gayrettepe ve balmumcu uygulama planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde ocakta onaylanan Dikilitaş, Gayrettepe ve Balmumcu'ya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama planları hâlâ Beşiktaş Belediyesi'ne gönderilmedi.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Kempinski Residences Balmumcu nerede? Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi!

Kempinski Residences Balmumcu nerede sorusunun yanıtı ve Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İstanbullulara müjde! Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbulluların merakla beklediği 37,5 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'inin tamamlandığını söyledi.

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. Projede konut teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor.

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bora Erkan ve Yalçın İşgüdengil ortaklığında kuruldu.

gayrettepe ve balmumcu uygulama planı Haberi

gayrettepe ve balmumcu uygulama planı

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde ocakta onaylanan Dikilitaş, Gayrettepe ve Balmumcu'ya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama planları hâlâ Beşiktaş Belediyesi'ne gönderilmedi. Söz konusu bölgelerde son 8 yıldır plan olmadığı için binalara ruhsat verilemiyor ve bu nedenle pek çok eski bina ve içinde mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait arsaların da bulunduğu gayrimenkuller değerlendirilemiyor. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, ''Örneğin Dikilitaş'ta 100-300 metrekarelik arsalar, 2 katlı binalar var. İmar durumları var ama planları olmadığı için yapılaşmaya uğrayamıyor. Oradaki mülk sahibi artık arsayı torununa bırakmış ancak sorunu hâlâ çözülememiş'' diyor.

Ünal, planların ilçe belediyesine bu kadar geç önderilmesinin ''normal bir durum olmadığını'' savunuyor. Ünal, ilçede kaçak yapılaşmanın yanı sıra görüntü kirliliğiyle de uğraştıklarını belirterek Arnavutköy'de tarihi dokusu olan ahşap...