17 / 04 / 2024

gayrimenkul 2021de kazandıracak mı

gayrimenkul 2021de kazandıracak mı

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Altın, dolar, borsa kazandırırken konut yerinde mi sayacak?

Milyonlarca kişi bu yıl kazandıracak yatırım araçlarını merakla araştırıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, dolar, borsa ve konut ile ilgili bu yıla ilişkin beklentilerini X sosyal medya hesabından açıkladı...

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023'te altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını rakam vererek açıkladı. 

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olacğaını açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıklarayarak tarih verdi.

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli Mobil Temassız Ödeme kampanyasıyla müşterilerine her 200 TL alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan kazandırıyor. İşte ayrıntılar...

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Yatırım yapacaklar duymadık demeyin! Dolar mı yoksa altın mı kazandıracak? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar mı altın mı yoksa altın mı kazandıracak? Sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar!

gayrimenkul 2021de kazandıracak mı Haberi

gayrimenkul 2021de kazandıracak mı

2021'de yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını masaya yatıran Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, şehir merkezlerine dikkat çekti.

10 yılı aşkın süredir emlak sektöründe hizmet veren Göller, yatırım yapılacak yerler ile ilgili olarak, “Eğer İstanbul’da bir gayrimenkul yatırımı yapacaksanız, şehir merkezinden çok uzaklaşmayın derim. Eğer bütçeniz şehir merkezinde bir gayrimenkul almaya yetmiyorsa, çok uygun fiyatlarla karşılaştıysanız veya yatırım alanına güveniyorsanız yatırım düşüncenizi bu alanlara çevirebilirsiniz. Burada en önemli nokta; ne zaman o yatırımdan çıkmanız gerektiğini bilmeniz olacaktır. Kafanızda bir fiyat belirlemeli ve o fiyatı gördüğünüzde yatırımdan çıkmalısınız” dedi.

Hizmet bölgesi İstanbul, Kadıköy – Bağdat Caddesi ve çevresi olan Sercan Göller, bölge ile ilgili olarak şunları söyledi: “10 yıl öncesinde 400.000 TL değerinde olan bir gayrimenkulün bu...