18 / 04 / 2024

gayrimenkul danışmanlığı için olması gerekenler

gayrimenkul danışmanlığı için olması gerekenler

Franchising vererek Kars'a kadar ulaşan RE/MAX, 2 bin 500'e yakın gayrimenkul danışmanını sistemine dahil etti. RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn, "2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız''diyor.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Baze Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baze Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Durmuş tarafından kuruldu.

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Nepa Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nepa Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Bahtiyar Dağ tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığı için olması gerekenler Haberi

gayrimenkul danışmanlığı için olması gerekenler

Son yıllarda gayrimenkul danışmanlığı şirketleri franchise ofisleriyle hızla büyüyor. Sektör franchise şube ağlarıyla büyürken, her gün yeni bir girişimciyi de sistemine dahil ediyor. RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, 2 bin 500’e yakın gayrimenkul danışmanına ulaştıklarını belirtiyor. Goldştayn, “RE/MAXofis sahipleri ile beraber yaklaşık 2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız” diyor. Goldştayn, sorularımızı şöyle yanıtladı:


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren danışman şirketlerin ulaştığı büyüklük hakkında bilgi verir misiniz?

Ülkemizde konut satışlannın yüzde 80’i hala ev sahipleri tarafından yapılıyor. Bu oran Kuzey Amerika’da yüzde 5’in altında, Avrupa ülkelerinde ise yüzde 50 civarında seyrediyor. Bunu düşündüğümüzde Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığının gelişimi için hala ortamın çok ümit verici olduğunu görmekteyiz.


Franchising sektöre nasıl bir ivme sağladı? Sağlamaya devam ediyor?

Ülkemizde...