16 / 04 / 2024

gayrimenkul finansmanı etkinliği

gayrimenkul finansmanı etkinliği

Türkiye Finans Forumu kapsamında gerçekleştirilen “Gayrimenkul Finansmanında Alternatif Enstrümanlar” başlıklı oturumda, gayrimenkul sektörü temsilcileri sadece emlak işiyle ilgilenen bir bankaya ihtiyaç olduğunu vurguladılar. 

Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? Tapudan eli boş dönmek istemeyen herkesi ilgilendiriyor...

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde bazı evrakların tapu müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Peki, Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? İşte detaylar...

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolarlık finansman desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolar değerinde finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2. el konuta finansman desteği geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2. el konut fiyatlarıyla ilgili finansman desteği verileceğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

GAPAS Serbest Kürsü 2022'de Ekonomi ve Gayrimenkul etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde 'Ekonomi ve Gayrimenkul' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

21 tasarruf finansman şirketi için karar verildi!

BDDK tarafından tasfiyesine karar verilen 21 tasarruf finansman şirketi için karar verildi. Mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için yöneticilerin varlıklarına haciz konuldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ragıp Aslan, Doğukan Aslan ve Mustafa Üstün Aslan ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul finansmanı etkinliği Haberi

gayrimenkul finansmanı etkinliği

Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent moderatörlüğünde düzenlenen oturuma Konutder Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ile McKinsey Türkiye Genel Müdürü ve kıdemli ortağı Özgür Tanrıkulu gibi önemli isimler katılım gösterdiler.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye Finans Forumu'na katılan sektör temsilcileri çok önemli açıklamalarda bulundular.


TEK TEHDİT FAİZ ARTIŞLARI



Sektörün 2018 için önündeki en büyük tehdidin faiz artışı olduğunu vurgulayan Altan Elmas, “Hem kredi maliyetlerinde hem de paranın maliyetindeki artış konut kredi faizlerine de yansıdı. Yüzde 1.1-1.2 seviyelerine çıktı, özelde daha yukarıda. Bu hemen ekim satışlarında kendini gösterdi. Kasım ve aralıkta da görünecek. Önümüzdeki yıl faizlerin seviyesi...