26 / 04 / 2024

gayrimenkul fonuna yatırım yapmak

gayrimenkul fonuna yatırım yapmak

Gayrimenkul sektörü durgun bir dönemden geçerken sektörün kazananı gayrimenkul yatırım fonları oldu.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 7 milyon 229 bin 488 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Şefik Yılmaz Dizdar ve Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Erdem Uslaş ve Ali Çelik ortaklığında kuruldu.

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Aytek Şavkan tarafından kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Magomed Shısev ve Rustam Musıkhanov ortaklığında kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

gayrimenkul fonuna yatırım yapmak Haberi

gayrimenkul fonuna yatırım yapmak

Gayrimenkul piyasası gerek yatırım tutarı gerekse de üretim miktarı açısından son yılların en kötü dönemini geride bırakırken sektörün kazananı gayrimenkul yatırım fonları (GYF) oldu. Sektörün durağan görünümüne rağmen kurulu fonlar yatırımlarını artırırken yeni GYF’ler de kurulmaya devam etti. Geçen sene 16’sı aktif olmak üzere toplam 33 GYF’nin bulunduğu sektörde bir yılda sayı -30’u aktif olmak üzere- 46’ya yükseldi. Toplam büyüklük ise yüzde 67,7 artarak 5,2 milyar liraya ulaştı. Önümüzdeki dönemde büyümenin daha da artması bekleniyor. Zira birçok portföy yönetim şirketi 2019’un son çeyreğinde yeni GYF’ler kurmayı planlıyor. Bazıları ise halihazırdaki GYF’lerinde yatırım sürecini başlatacak.

Forbes Dergisi'nden Nurefşan Kutlu'nun haberine göre, 2019’un son çeyreğiyle başlayan dönemde gayrimenkul piyasasındaki durgunluğun son bulması ihtimali de GYF piyasasında hareketlenmeye ivme kazandıracak. Merkez Bankası’nın 425...