19 / 04 / 2024

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı gigder

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı gigder

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bashar A A H A. ve Mohammad M A A ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  Messaoud Reıdha Merazga tarafından kuruldu.

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul İhracat Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla!

GİGDER Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı resmen duyurdu. İşte Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla...

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

M M Tarabulsi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M M Tarabulsi İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile M.Mohannad Tarabulsı tarafından kuruldu. 

Horani Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horani Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El-Houraney tarafından kuruldu. 

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz ve Abdulkadir Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Almusa Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ve Genel Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Almusa Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ve Genel Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şat Alarab Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şat Alarab Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Omran  Al-Khafachı, Salım Deewan ve Özlem Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı gigder Haberi

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı gigder

Yabancıya gayrimenkul satışında 2025 hedefleri açıklandı. Dünya'da yer alan habere göre; Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği'nin (GİGDER) 1. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Akbal, 2025 yılında yabancıya yapılacak gayrimenkul satışları için konulan hedefleri aktardı. Akbal, Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı'nın, 2020'de 6 milyar dolar olarak yapılan yabancıya mülk satış gelirini yıllık 20 milyar dolara ulaşacağına inandıklarını belirtti. 

Ocak-Mayıs döneminde yıllık olarak yabancıya satışta yüzde 25'i geçen artış kaydedildiğini söyleyen Akbal, "Bu artış daha yüksek hedeflere ulaşma konusunda bizi cesaretlendirdi. Aşılanmayla toplumsal bağışıklığın kazanılması, uçuş trafiğinin ve turizmdeki performansın kademeli olarak yükselmesi ile uluslararası gayrimenkul satışlarında bu yıl 50 bin adedin üzerine çıkarak yeni bir rekoru görmemiz uzak gözükmüyor." şeklinde konuştu.

Akbal, 2025'te uluslararası gayrimenkulde 20 milyar dolarlık satış amaçlarını...