27 / 04 / 2024

Gayrimenkul ile teknoloji

Gayrimenkul ile teknoloji

Markalaşmış projelere danışmanlık hizmeti veren Experium’u kuran Hakan Koçer, özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımla kiracının aidatı ödeyip ödemediği, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiği gibi bilgiler yatırımcıya bildiriyor.

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Burak İşçi tarafından kuruldu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Ucuz kablosuz kulaklık arayanlara duyuruldu! O model uygun fiyata!

Kablosuz kulaklar günümüzde sıkça tercih edilen bir kulaklık çeşididir. Son yıllarda bilindiği üzere doların yükselmesi ile teknoloji ürünlerine bir hayli zam geldi. Ucuz kablosuz kulaklık modeli var mı? İşte araştırılan o model!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Core Gayrimenkul Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Core Gayrimenkul Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 6 milyon 615 bin TL sermaye bedeli ile Yaroslav Kotsyuba tarafından kuruldu.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gılmaz Impramoglou ve Tolga Deniz ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO Caddebostan projesi için kat karşılığı inşaat sözleşme imzalayacak! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu toplantısında Kadıköy gayrimenkulü ile ilgili bir karar alındı. Bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verilirken, sözleşme detayları da belirlendi. İşte ayrıntılar...

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Gayrimenkul piyasasında hareketlilik devam ediyor. İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Dünya'nın bir çok ülkesinde faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi de Ante Gayrimenkul ile Ankara’da yerini aldı.

Gayrimenkul ile teknoloji Haberi

Gayrimenkul ile teknoloji

Markalaşmış projelere odaklanan ve bu 'konuya özel hizmet veren Experium, yeni bir girişim. Bugüne kadar Arena Bilgisayar, Airties, Nef gibi şirketlerde hem profesyonel hem de girişimci olarak çalışan Hakan Koçer, Experi-um’u kurarak gayrimenkul danışmanlık hizmetini teknolojiyle birleştirdi. Kiracının aidatı ödeyip ödemediğini, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiğini yatırımcıya bildiren bir yazılım geliştirdiklerini söyleyen Koçer, “Ankara, İzmir ve Bodrum’a da açılmayı planlıyoruz. Gelecek dönemde yurtdışında yaşamak isteyen müşterilerimiz için İspanya, Portekiz, Yunanistan, İngiltere, Almanya, ABD ve Kanada’ya da hizmetimizi taşıyacağız” diyor.

Hakan Koçer, sorularımızı şöyle yanıtladı:


Siz hem profesyonel hem de girişimcisiniz. Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Arena Bilgisayar’da çalışırken bu şirkete ortak oldum. Arena’dan sonra şimdiki TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ile Inko adında internet üzerinden ses taşımaya yönelik bir girişimim oldu. Bu...