26 / 04 / 2024

gayrimenkul Kent ve Mobilya Fuarı nerede

gayrimenkul Kent ve Mobilya Fuarı nerede

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Expat Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expat Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S.A Almadı tarafından 3 milyon TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Rein İstanbul Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rein İstanbul Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emrah Nebioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Güngören, A.Naif Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kürşat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Bosphorus Brothers Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Brothers Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi, Saleh Mohammed A.Al Habeeb Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 milyon TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Hanlife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanlife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Şişman tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan'da!

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fuarda dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakışlar tartışılacak.

Hanedan Yapım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedan Yapım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Akdağ tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Arin İş Merkezi'nde kuruldu.

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

gayrimenkul Kent ve Mobilya Fuarı nerede Haberi

gayrimenkul Kent ve Mobilya Fuarı nerede

Konya'da yapılan ve büyük ilgi gören Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı, gayrimenkul, inşaat, ve mobilya sektörlerinden 100’e yakın firmayı bir araya getirdi. 

Kon Haber'de yer alan habere göre; Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla ziyaretçilere kapılarını açan fuarda, gayrimenkul, mobilye ve inşaat sektöründen 100 yakın firma bir araya geldi. Firmalar yeni projelerini fuarda açılan sergi alanında tanıttılar. 

Dört fuarın da birbirlerini tamamlayıcı fuarlar olduğunu anlatan TÜYAP Konya Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, "Burada bir milyara kadar ekonomik değerleri olan bir pazardan bahsediyoruz. Vatandaşların inşaat, gayrimenkul ve kullandıkları hizmet alanında her türlü ihtiyacını bir arada bulabilecekleri, karşılaştırabilecekleri ve rekabet güçlerini artırabilecekleri bir ortam oluşturmayı planladık." ifadelerini kullandı. 

Konya İnşaat Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak ve banyo mobilyalarına, izolasyondan kapı – pencere...