28 / 03 / 2024

gayrimenkul kiraları 2020

gayrimenkul kiraları 2020

KMD Başkanı Serhan Tınastepe, "Şimdi daha zor bir virajdayız. İlk aşama iyi kötü bir şekilde atlatıldı ama bu noktadan sonra ne çalışanın sıkıntı yaşamaya tahammülü kaldı ne tüccarın ne de esnafın dayanacak gücü kaldı" diye konuştu.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Sosyal konut ve ticari gayrimenkul kiraları ayrıştırılsın önerisi!

AVM'ler son zamanlarda kira tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, sosyal konutlar ve ticari gayrimenkul kiralarının ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul tarafından kabul edildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yasal kayıtlarına göre, 17 bin 135 TL 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve konsolide TFRS mali tablolarında tamamı geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Edip Gayrimenkul'ün 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş. tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Edip Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş., tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında dağıtılabilir dönem karının oluşmadığı dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020-4. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapordaki verilere göre, 2020'de toplam1 milyon 499 bin 316 konut satışı yapıldı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı net zararı geçmiş yıl zararına aktarılacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün konsolide TFRS mali tablolarındaki 17 milyon 135 bin TL, 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve şirketin geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?

‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020 4. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapordaki verilere göre, 2020'de toplam 1 milyon 499 bin 316 konut satıldı. 2020 Aralık sonunda konut kredisi hacmi de 278.3 milyar TL'ye ulaştı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 kar dağıtım tablosu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2020 yılını kapsayan kar dağıtım tablosu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

gayrimenkul kiraları 2020 Haberi

gayrimenkul kiraları 2020

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, Kovid-19 salgını sürecinde perakendecinin yaşadığı sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet'ten Şehriban Kıraç'ın haberine göre; Tınastepe, “Talep yüzde 60’ın altına düşerse, devlet destekleri sürmezse, AVM ve işyeri sahiplerinden yeterince kira indirimi alamazsak o zaman kimsenin nefesi yetmez, bu iş kopmaya başlar. O noktaya getirmemek lazım” dedi. 

Tınastepe, nefeslerinin ne kadar yetip yetmeyeceğinin kamunun atacağı adımlar sonucunda belli olacağına dikkat çekerek, “Ticari gayrimenkul kiralarında stopaj ve KDV’nin sıfırlanmasını istiyoruz. Çalışanlara dönük destekler artarak devam etmeli. Devlet düzenleyici, denetleyici ve destekleyici olarak bu süreçte hem hanehalkının hem şirketlerin çökmeden, ağır hasarlar almadan çıkmasını sağlamalı” diye konuştu. Şu anda yine mart-nisan dönemi belirsizliğine girildiğine dikkat çeken KMD Başkanı Serhan Tınastepe ile bu dönemde perakendecinin yaşadığı...