19 / 04 / 2024

Gayrımenkul kredileri

Gayrımenkul kredileri

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince,"Küçük esnafta, kredi kartlarında ve tarım kredilerinde sorun var ama gayrimenkul kredilerinde sorun yok."dedi

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Pera GYO yeni ihraç edilecek payları satın alacak!

Pera GYO'nun alacaklı durumda olan hissedarı Ardus Gayrımenkul Yatırımları AŞ'nin ("Ardus") satılmayan yeni ihraç edilecek payların satın alınmasını taahhüdünü talep ettiği şeklinde yorumlanabileceği değerlendirildi.

Martı Grubu'ndan kredi yapılandırması açıklaması!

Martı Grubu halka açık şirketleri Martı Otel İşletmeleri A.Ş ve Martı Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ile Denizbank A.Ş arasında mevcut kredilerin yapılandırılmasıyla ilgili protokol görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı...

Gayrımenkul kredileri Haberi

Gayrımenkul kredileri

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, şubat ayında kredi kullanımının arttığı yönündeki iddiların doğru olmadığını belirterek, döviz kredilerinin azaldığını, Türk Lirası kredilerin de yerinde saydığını söyledi. "Mevduat yağmıyor ki ucuz kredi verelim" diyen Özince, "Sorunlu krediyle karşı karşıyayız. Küçük esnafta, kredi kartlarında ve tarım kredilerinde sorun var ama gayrimenkul kredilerinde sorun yok. Şimdilik idare ediyoruz" dedi.
Önceki gün İş Bankası tarafından "Yeni Dönem, Yeni Beklentiler" konulu toplantı sonrası iş dünyasının sorularını yanıtlayan Özince, kredilerde yaşanan sorunun daha çok kredi kartı ve küçük esnaf kredilerinde olduğunu belirterek "Gayrimenkul kredilerinde hemen hemen hiç sorun yok. Ancak biz gayrimenkulü fonlayacak uzun vadeli krediyi hiçbir yerden bulamıyoruz. Mutlaka refinansman kuruluşu oluşturulması gerekiyor" dedi. Gayrimenkul ortaklıkları tarzında kuruluşların finasman imkanı bulması gerektiğini söyleyen Özince,...