29 / 03 / 2024

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler kitabı

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler kitabı

2012-2013-2014 ve 2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemelerin tümünü artık tek bir kitapta bulmak mümkün.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış 2022'de katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2022 yılında gayrimenkul fiyatlarındaki artışın süreceğine dikkat çekti. Yazıcı, 2022'de popüler olacak ilçeleri de açıkladı...

Yabancıya konut satışındaki düzenlemeler satışları nasıl etkileyecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde yabancıya gayrimenkul satışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Yabancıya emlak satışında orta yol bulundu mu?' başlıklı yazısı...

Atyab Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Atyab Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdulwahhab A S tarafından kuruldu.

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10  bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Alayan Ve Nıdal El Mahboub tarafından kuruldu.

Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Demir ve Ziya Cemalettin ortaklığında kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Kriptolarda düzenlemeler sektörün önünü açacak!

Kripto para borsasına yönelik düzenlemeler için geri sayım başladı. İlerleyen günlerde hayata geçecek düzenleme ile borsada denetim kolaylaşacak. 

Kripto paralara nasıl düzenlemeler getirilecek?

Kripto para piyasalarında yaşananlar bütün ülkelerin gündemlerinde ilgiyle takip ediliyor. Türkiye genelindeki 5 milyonu aşkın kripto varlık sahibi de, piyasalara ilişkin ülkedeki nasıl düzenlemeler yapılacağını merak ediyor. 

Kapıcılarla ilgili yasal düzenlemeler nelerdir?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kapıcılar konusunda yasal düzenlemeler nelerdir?'' sorusuna cevap verdi...

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler kitabı Haberi

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler kitabı

2012-2013-2014 ve 2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemelerin tümünü artık tek bir kitapta bulmak mümkün. Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Bölüm Müdürü Osman Yüksel’in, 2012-2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemeleri bir araya getirdiği ve düzenlemelerden bir bölümüne ilişkin, değerlendirmelere veya düzenlemeden önceki kısmına yer verdiği kitabı, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı.


Kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapan Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., sektörle ilgili yayınların hazırlanmasına da destek oluyor. Bünyesinde kurduğu Eğitim Bölümü ile hem şirket personeline hem de diğer sektör mensuplarına yönelik eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri düzenleyen Lal Değerleme, sektörel yayınlar ile de çalışmalarını sürdürüyor.


Uzun yıllardan bu yana görev yaptığı Lal Gayrimenkul Değerleme Müş. A.Ş.’de son olarak Eğitim Bölüm Müdürü...