25 / 04 / 2024

Gayrımenkul Ödüllleri

Gayrımenkul Ödüllleri

10-11 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Gayimenkul Ödüllleri Töreni'nde Otel Kategorisi Kazananı Radisson Blu Otel İstanbul Asia oldu....

Merkez Bankası’ndan KKM'yi dolardan liraya dönüştürme harekatı!

TCMB bankaların menkul kıymet tesisi uygulamasında değişiklik yaparak, vadesi gelen kur korumalı mevduat hesaplarının ‘TL mevduata’ dönüştürülmesini hedef olarak belirledi.

TCMB'den yeni düzenleme: Menkul Kıymet Tesisi Uygulama Talimatı'nda değişiklik yapıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme haberi geldi. Buna göre Merkez Bankası (TCMB) bankaların ek zorunlu karşılık tutmasını gerektiren bilanço TL payını yüzde 60 seviyesinden yüzde 57'ye indirdi. İşte ayrıntılar...

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Yeni Varlık Barışı düzenlemesinin detayları ortaya çıktı!

Gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışında yer alan ancak kayıtlı olmayan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarının yurda getirilerek milli ekonomiye kazandırılmasına yönelik olan Varlık Barışı düzenlemesinin detayları ortaya çıktı.

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Gayrımenkul Ödüllleri Haberi

Gayrımenkul Ödüllleri



İlk kez ArciPARC 2008 kapsamında verilen ve bu yıl 4.sü dağıtılan gelenekselleşmiş Gayrımenkul ödülleri konut,otel,ofis ,alışverişmerkezi,karma kullanım ve alternatif yatırımlar olmak üzere toplam 6 kategoride dağıtıldı.

İzleyicilerin Oylarıyla Belirlenen Gayrımenkul Ödüllleri Töreninde Otel Kategorisi Kazananı Radisson Blu Otel İstanbul Asia oldu.


Projenin geliştiricisi Ant Yapı adına Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Okay'a ve projenin mimarı Metex Design adına Hülya Erk'e ödüllerini Servotel Başkan Yardımcısı Ayla Heyfegil sundu.


ArkiPARC Gayrimenkul Ödülü 2013 Otel Kategorisinde Radisson Blu Hotel IstanbulAsia


Ataşehir’de Yaklaşık Bir Yıldır Konuklarını Ağırlayan Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, 11 Nisan 2013 Tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde Gerçekleşen ArkiPARC 2013’te Otel Kategorisinde Gayrimenkul Ödülü’nün Sahibi Oldu.


2012 yılı Mart ayından bu yana faaliyet gösteren Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, dünyanın en hızlı büyüyen otel zincirlerinden...