28 / 03 / 2024

Gayrimenkul PR nedir

Gayrimenkul PR nedir

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sühran Aras, gayrimenkul satış sektörünün geleceğinin dijitalde olduğunu belirtti. Aras, gayrimenkul satışlarının gayrimenkul PR modeli ile yapılacağını, müşterinin aramasını bekleme döneminin geride kaldığını söyledi...

İnşaat ve emlak sektöründe yeni dünya düzeni!

İnşaat firmalarının ve emlak ofislerinin seri ilan sitelerine bağımlı olarak devam ettiği pazarlama şekilleri yeni dünya düzeninde yetersiz kalacağından bahseden Ekonomist Ahmet Yılmaz ‘alternatif satış kanalları yaratan Gayrimenkul PR gibi çözümlere yönelilmeli’ önerisinde bulundu.

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

Gayrimenkul PR şirketi: Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir günde yüzde 30 artar!

Gayrimenkul PR şirketi, hükümetin yeni bir konut kredisi kampanyası başlatmasının konut fiyatlarının bir gecede yüzde 30 oranında artmasına neden olacağına öne sürdü. İşte detaylar. 

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

İntifa hakkı nedir? Ölüm halinde gayrimenkul kime kalır?

"Halk arasında ölene kadar benim öldükten sonra senin" olarak ifade edilen kuru mülkiyet ve intifa hakkında söz konusu gayrimenkul üzerindeki haklar nedir?

Avantajlı konut kredileri sektörü nasıl etkiliyor? 

Gayrimenkul PR, avantajlı konut kredilerinin sektörü nasıl etkilediğini değerlendirdi. İşte ayrıntılar... 

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Muhammad Amır Shehzad tarafından kuruldu.

Gayrimenkul satışında gelir vergisi istisnası 2022 nedir?

Gayrimenkullerin satın alma tarihinden itibaren 5 yıl içinde elden çıkarılmasından elde edilen gelir için vergi ödeniyor. Peki, gayrimenkul satışında gelir vergisi istisnası 2022 nedir?

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Gayrimenkul PR nedir Haberi

Gayrimenkul PR nedir

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sühran Aras, gayrimenkul satış sektörünün geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Pandemi sonrasının gayrimenkul satış sektörüne etkilerine ilişkin görüşlerini açıklayan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sühran Aras, sektörde büyük bir dönüşümün başladığına dikkat çekti. 

Gayrimenkul Satışları Gayrimenkul PR Modeli İle Yapılacak

Gayrimenkul sektöründe bildiğimiz şeyleri unutup, yeni şeyler keşfetmeliyiz diyen TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi Sühran Aras, "Salgın sonrasında Türkiye’de Emlakçı enflasyonu bitecek. Brandayı asıp, ilanı girip, müşterinin aramasını bekleme dönemi geride kaldı ve bundan sonra gayrimenkul satış sektörü Gayrimenkul PR modeli ile yükselişe geçecek" şeklinde konuştu. 

Gayrimenkul sektöründe brandayı asıp, ilanı girip müşterinin aramasını bekleme sisteminin tamamen sona erdiğine vurgu yapan Aras, "Türkiye’de emlakçı enflasyonu sona erecek. Gayrimenkul PR modeli ile markalaşan,...