23 / 04 / 2024

gayrimenkül satışı

gayrimenkül satışı

3DLocationEarth.com, Gayrimenkul Sektörüne yeni nesil 3 Boyutlu pazarlama yaklaşımı getiriyor

Fuzul GYO'nun bu yıl satış hasılatı hedefi 2.4 milyar TL! 

Fuzul GYO tarafından Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer stoklardan bu yıl beklenen satış hasılatı rakamları açıklandı. İşte o rakamlar... 

Bu sıfır araçlar adeta kapış kapış satılıyor! Toyota Corolla'ya 180 bin TL, Hyundai Tucson'a 140 bin TL'lik indirim!

Otomobil fiyatlarında ibre resmen tersine döndü. Yatırım amaçlı satın alımlar kesilince markaların otomobil kampanyaları başladı. Toyota Corolla ve Hyundai Tucson modelleri kampanyalı fiyatlarla satılıyor.

Satın alınan evden kiracı ne kadar sürede çıkarılır?

Satın aldığınız evden kiracıyı nasıl çıkartırsınız? Yeni bir ev satın alanlar içerisinde kiracı olması durumda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Kiracılı satın alınan evden kiracılar ne kadar sürede çıkarılabilirler? İşte ayrıntılar...

Devlet arazisi nasıl satın alınır?

Bazı şirketler ve bireyler veya projelerine alan sağlamak ya da yatırım için devlet tarafından satışa sunulan hazine arazilerini nasıl edinebileceklerini araştırmaktadır. Devlet arazisinin satışı belirli aşamalar ve prosedürlerle gerçekleşir. Konuyla ilgili detaylar...

Hisseli tapu taşınmaz nasıl satılır?

Hisseli tapusu olan taşınmazın satışı, gayrimenkul sahibi olan kişiler tarafından merak edilen bir konudur. Hisseli taşınmaz, müstakil taşınmaz tapusu kadar kolay şekilde satılamıyor. Peki hisseli taşınmaz nasıl satılır ve hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte hisseli satış ile ilgili bazı bilgiler...

Miras kalan tapuyu üzerine almadan satış yapılır mı? Ortak miraslı ev nasıl satılır?

Miras, konusu birçok kişinin kafasını kurcalayan bir konudur. Özellikle alım ve satım işlemleri ile devir işlemlerinde. İşte bu ve benzeri konularda araştırılan ayrıntılar!

Hisseli tapu nasıl satılır? Miras kalan evin kardeşlerden birine devredilmesi için ne yapılmalıdır?

Hisseli tapu üzerinde gerçekleştirilen işlemler diğer tapu türlerine kıyasla farklıdır. Özellikle “Hisseli tapu nasıl satılır?” sorusu sıklıkla sorulan sorulardan biridir. İşte bu soruların yanıtları!

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!

Uzun zamandır bekleyenlere haber geldi! Togg nasıl satılacak nasıl alınabilecek? İşte yanıtı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’dan çok önemli bir açıklama geldi. Togg CEO’su Gürcan Karakaş, yakında yollarda olacak otomobilin nasıl satılacağını duyurdu. Peki açıklamaya göre Togg’u bekleyenler bu otomobili nasıl alabilecek?

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Bitcoin keskin satış baskısıyla karşı karşıya mı?

TA göstergesi, Bitcoin için güçlü satış baskısı gösteriyor!

Konut satışları 1 milyonu geçti!

Konut satışında gerileme devam ediyor. Eylül ayında ülke genelinde yüzde 22.9 düşüşle toplamda 113 bin 402 konut satıldı ve son 6 senenin en kötü eylül satışı yapılmış oldu. Yılın ilk yarısındaki yüksek talebin etkisiyle 9 aydaki toplam satış ise 1 milyonu aştı.

gayrimenkül satışı Haberi

gayrimenkül satışı

Binlerce binayı dünya üzerindeki gerçek yerinde göstererek, bireysel kullanıcılarına, kategorilere ve sektörlere göre ayrılmış mekanlar arasında 3 boyutlu arama yapma imkanı veren 3DLocationEarth.com (www.3dlocationearth.com), kurumsal kullanıcılara 3 boyutlu pazarlama imkanı sunuyor.
 
Aybars Görpe isimli genç bir girişimci tarafından 2008 yılı Eylül ayında hayata geçirilen 3DLocationEarth.com, özellikle gayrimenkul projeleri üreten inşaat firmaları ile emlak danışmanlarına yönelik çok özel 3 boyutlu görme imkanı tanıyan bir proje üretti.

Konut projelerini, tüm dünyaya 3 boyutlu tanıtma imkanı; Örneğin Ankara'da yer alan bir konut projesi, bulunduğu lokasyon dışındaki hedef kitlelerine bugünkü koşullarda video görüntüleri, fotoğraflar ya da maket üzerinde tanıtılabilmektedir. Üstelik bu sunumları müşterinin ayağına kadar gidip yapmak da oldukça maliyetlidir. Projeyi gerçek haliyle birebir görmenin tek yolu ise gidip yerinde ziyaret etmektir. Bu...